reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

My 2 tyg. temu kupilismy wreszcie krzeselko do karmienia. Padlo w koncu na drewniane. W sumie jest ok. Martynka juz ladnie sie przyzwyczaila ze w tym krzeselku sie papusia. Jak tylko ja posadze i sie zblizam to mala juz buzie oootwiera!

Teraz chcemy kupic hustawke bo to fajna sprawa. A i jeszcze spiworek do wozka chce jej kupic i rozgladamy sie za fotelikiem samochodowym.

reklama
SZMINA - fajne rzeczy.....golfik bardzo dobry pomysł - praktyczny i wygodny...ja sama nie przepadam za szalikami.....a juz sobie wyobrazam jakby Kubale pozawijac.....:sorry2::shocked2: Mysle ze dobrze sie sprawdzi......Bluzeczka tez sliczna....no i literki - rewelacja:tak:
ANULKA - super kojec....podobny do naszego tylko nasz bez tych bajerków - zabaweczek;-)
SAMI - no ogromniaste to:-D......ja tez mam za malo miejsca.....Ja z obserwacji powiem tyle - kojec byl dobry dopoki Kuba nie raczkowal.........teraz za cholere nie chce w nim posiedziec dluzej niz kilka minut....zazwyczaj sie drze - dobra sprawa zeby wlozyc malucha jak sie nie moze go miec na oku......Wiec przemysl kochana czy napewno potrzebny ci az tak duzy kojec.....jak Nikos zacznie łazić to moze sie wkurzac.....ale nie wiem czy Twoj maly ma taki charakterek;-) Byleby nie poczuł sie jak za kratkami :-D

Jutro chcę jechać kupić małemu większy fotelik samochodowy i w związku z tym mam pytanie: czy Wy brałyście swoje pociechy, aby "przymierzyły się" do nowego siedziska, czy kupowałyście tak na oko. Jutro ma być brzydka pogoda, więc nie chciałabym go brać ze sobą. Pomóżcie!

ania1 my przymierzylismy chyba z 8:tak:i jedne byly za plytkie innne za twarde za niskie za malo zabudowane......wiec trzeba "wsadzic" szkrabka na chwilke:-):-D:tak:...udanego zakupu:tak:

kurcze a ja chcialam wysylkowo zamowic fotelik bo wiekszy wybor niz w sklepach:tak:zamowie najwyzej ze 3 i wybiore ten najodpowiedniejszy:tak:
sami ja tez chcialam taki kojec ale kumpele doswaidczone mamusie mowia ze strata kaski,dzieciatka nie chca tam siedziec,a na chwilke to mozna i do lozeczka...przemysl wiec ten zakup

reklama
Aniu, mi się nie otworzy ten plik, jakiś błąd wyskakuje.My mamy taki fotelik firmy uni baby.
6t1ksqa.jpg

6x1mmx0.jpg

Do góry