reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Sami super ten kojec! Bardzo duzo. Kombinezon bardzo fajny, ze ma rekawiczki do kompletu
Anulka ten tez fajniutki. Ma widze raczki to Kubulek bedzie mogl sie podciagac. Mi wlasnie brakuje takich raczek w moim lozeczku turystycznym. maly wogole nie ma za co sie podciagac
Hana mikolaj rewelka, cud miod.
Smart, Kasrika ja tez chce kupic taka pilke. Dla malego i dla siebie, i do cwiczen przy nastepnej ciazy sie przyda :tak:

reklama
anulka kojec rewelacja super bardzo mi sie podoa:)
sami ten twoj kojec tez fajny taki duzy tez bym chciala takie cos ale niesteyy mam malutkie mieszkanie ii nie mialabym nawet gdzie postawić :(
ubranka też slodziutkie

fajnie wygladaja dzieciaczki w tych mikolajkowych strojach
aneta znam ten program:tak:Emilka tez tak wlasnie wyglada,ona ma krotka szyjke i kombinezonik czubka glowy siega:-D:-D
anulka slodki kojec bedzie si e podobal Kubali...
sami sa sa w hm te stroje wczoraj widzialam:tak:a co do krzeselka to mysle ze nasze dzieciaczki juz tak dobrze siedza ze takie wypasiale odchylane do tylu jest zbyteczne:tak:polecam te z ikei przyjaciolka ma i jest super emilka siedzi w nim idealnie i tanie jest bo 10 yro i 15 chyba tackaIKEA | Baby | Kinder- & Jugendstühle | ANTILOP | Kinderstuhl mit Sitzgurt

a teraz nasze wczorajsze zakupki

sami - kombinezonik śliczniusi:tak:no ale duży.. ale pomyś....... do marca może posłużyć... czasmi coś grubszego pod spód... nie wiem...... musisz sama ocenić........ ja kiedyś kupowałam małemu kurkę i też myśłałam,ze oddam bo na 80 kupiłam i on pływał.... ale zanim ją założył minąl miesiac i już jest oki. spokojnie wejdzie pod nią jakiś sweterek i jest w sam raz:tak:...... a te ograniczenie przestrzeni fajne ale czy ja wiem:sorry2:rzeczywiście masz taka potrzebę żeby go tak ograniczać?
anulka - kojec fajny a jak kubulek sie w nim czuje. i fajne te łapki do podciagania:tak:
szminka zakupki fajowe... tenszliczek - golfik by mi się przydał:tak:

kochane kubala jest zadowolony,bawi sie tam,siedzi,kladzie sie,przwraca,naciska wszytsko co sie da-jest zadowolny super... wsadzilam go tam to tak mu sie podobało że siedział chyba z 2 h i wogóle nie marudził jestem zadowolona,co do tych rączek to fajna sprawa no ale poczekają na kubusia jeszcze troszke :sorry2:

Szminka fajny ten golfik. ja sie zastanawialam zeby kupic body z golfem, ale to jest lepszy pomysl.
Ciekawe czy u nas w HM sa?

dziewczynki zakupki super....szmina wlasnie o takim krzeselku myslalam bo nam tacka jest nie bardzo potrzebna bo dosune malego do blatu w kuchni...ale ponoc mamy dostac na gwiazdke od dziadkow....zobaczymy co ...kazali nam nie kupowac

sami a kombinezonik czadowy...mu tez mamy za duzy rozmiar 80...ale nogi sa schowane w spiwor a rekawiczki naciagam na rekawki i wcale to nie przeszkadza...jak na razie to i tak go nie wyciagam z wozka na spacerach...

reklama
  • kubek niekapek
  • lyzeczki do karmienia smieszne
  • naklejki na sciane co widzialyscie
  • mini-wieszaczki na ciuszki nelkowe
  • sprytnie wymyslone zaczepiane haki na raczce wozka, na ktorych mozna powiesic np siatke z zakupami
  • w planach bo jest wiele rodzajow i nie wiem ktore -zabezpieczenia przed otwarciem szafek- szuflad itp
  • pakiet 14 body kol przywiozla z malezji, bo nie moglam tu dostac, to mam mala z glowy do wakacji :tak:
  • ksiazeczka pluszowa z celowo przyczepionymi ok 10 metkami :-)

Do góry