reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

po lekarzu wstapilam dzis do tego mojego sklepiku z koncowkami serii i zakupilam troche rzeczy, niestety nie utrafilam w nelkowy rozmiar ale ze fajne sztuki sie trafily to troszke za duze- kurtalke polarkowa sliczna, rajtuzki, rajtuzki byly akurat, gryzaczek, ksiazeczki dwie nowe bo nie mam nic po angielsku a miala rozwijac dziecko jednakowo we wszystkich jezykach, i takie zajefane klocki z flagami panstw, na razie sama sie bede z m bawic pewnie w zgadywanie, bardzo ladnie wykonane i z napisami po ang naz panstw i po koreansku oczywiscie tez :laugh2:ale to sie wytnie, i kaczki plywaczki, fajne kolorki mialy, mamy juz trzy zolte to te beda jako kaczki adoptowane :-D i sukienusie sliczniusie i butki, no obkupilam sie i wytargowalam troszke cene....
a i jeszcze nasaczane serwetki takie co mozna i buzke i w buzce wycierac, specjalne jak sa juz zabki i specjalne do gryzienia takie paluchy ryzowe z zaznaczeniem ze to dla 6cio miesieczniakow, sa na tyle twarde ze dziecko nie odgryzie a w buzce sie latwo rozpuszczaja :tak:
oczywiscie po takich zakupkach humorek mi dopisuje a jakze :-D:-):-):-)

reklama
Pysiu fajne te kukielki i inne pluszaki :tak:
Koral sliczna raczka Julka :-)
M_Ktosiu to krzeselo do karmienia bardzo jest ladne :tak:a zawartosc jeszczce ladniejsza :-)

M_KTOSIU - fajne to siedzonko

SAMI - ja kupilam kojec na allegro....i jestem bardzo zadowolona:tak:.....powiem ci ze przydaje sie bardzo bardzo.....tam przynajmniej Kuba krzywdy sobie nie zrobi:-D

No wlasnie Anetko masz racje musimy na dniach kuoic bo Nikodem szaleje po calym pokoju i dam go na kocyk i doslownie na chwilke pojde do lazienki albo kuchni a on juz pod stolem lezy caly pokoj juz potrafi przeturlac a tak wloze go do kojac jak bede musiala isc do iinego pokoju i nie bede sie martwic ze gdzies sie uderzy :tak:

Jaaaaaaa......jakie piekne pałeczki...super:tak:.....hehehe kiedy Nelcia rozpoczyna nauke jedzenia nimi?:cool2:
I fajne kolorowe kaczory....
I ubranka sliczniusie....dla dziewczynek sa o wiele fajniejsze niz dla chłopców ;-)

kurde i wzielam sie za wygotowywanie tych kaczek i niepotrzebnie, wrzucilam tez taki gryzaczek i sie caly stopil :shocked2: chyba juz sobie te bakterie odpuszcze.... znaczy, dam im na luz.

cos ty dla chlopcow tez sa fajne... nie raz widzialam na zdjeciach ze chlopaki elaganciaki sa :tak:

paleczki poczekaja do 3 latek, to sie pospieszylam....

reklama
M_Ktosiu slicznosci slodkie :-) ta rozowa kurteczka z kapucynka i ten komplecik to takie urocze ale Nelinka bedzie slicznie wygladac.
A ile kaczuszek ma teraz do zabawy w wannie :tak::-)a paleczki superanckie :tak:

Do góry