reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
A propos kombinezonow ,kurtek, wogole zimowych ubran to ja niestety nie zdazylam sie rozejzec za czyms ladnym bo tesciowa juz kupila :sorry2:. Spodnie z kurtka w kolorze rozowym. Ja kupilabym inny kolor no ale darowanemu koniowi... Ladne to w sumie ale wiecie... tesciowa. Martyna juz kurtke wyprobowala, smiesznie wyglada, spodnie jak bedzie naprawde chlodno.

ja Julkowi to chyba z trzy kurtki kupilam a spodni ma duzo bo zamowilam pakiet na ebayu - z 6 par, rozne kolory,to sa normalne spodnie ale z gruba podszewka:tak:do tego cieple rajtuzki i Julek bedzie mial cieplo :-)
ostatnio zakupilismy malemu siedzonko do samochodu ,krzeselko do jedzenia,wieksze pizamki - bo wszystko za male :-)

A mi się wszystko pokończyło, nie mam juz żadnych większych ubranek, poprostu nic:-:)zawstydzona/y::sorry2:. Nata wciąz chodzi w tych samych ciuszkach. Dziś po rehabilitacji musimy gdzies pojechac, kupić jakieś ciepłe body, bo mam same na krótki rękaw, kilka pajacyków, jakąś piżamkę, szalik, bo czapkę i rękawiczki mamy, kurtkę ale białą, na chrzest, bo za tydzień może być zimno w koćiele, ale nigdzie nie ma białych, jak się wkurzę, to kupię różową. No i te cieplejsze kaftaniki, śpioszki do tego, no i jakoś to będzie. Aha, i jeszcze z 2 pary rajstopek, no i takie fajne skarpetki, co jak kapcie są, bardzo cieplutkie. Potem zrobię foto i pokażę. :-D

dziekujemy:-D

m-ktosia ja tez slyszalam o kradziezy wozkow ale z kosciola:no:
ja tez musze swojego pilnowac nie moge go nawet na chwile z oka spuscic bo kolezanki identyczny "nog dostal"

Mi kiedys skradziono rower spod kościoła :-:)dry:
Smart, fajna foteczka, bedzie miał synuś pamiątkę.
A ja też zrobiłam zakupki, trochę większe niż zwykle. Kupiłam wreszcie tę kurtkę białą na chrzest, żeby Nata ciepło miała, no i parę body, chyba 2 pary na krótki rękaw na rehabilitację, bo białe mam w domu, a białe najlepsze na zimę, i to z długim rękawem, bo wszystko pod spód można założyć i nic nie przebija; kupiłam też czapkę+ szlik+ rękawiczki, bo samych szlików nie mieli, a to takie ładne było, no i pajacyki, kaftaniki, oj trochę tego jest, aha i 2 pary rajstopek, bo zimno na dworku :tak::-D

142y68w.jpg

rqyo48.jpg

bi5hc5.jpg

dq6dsh.jpg

reklama
Do góry