reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

duza kaczucha zolta z 2 dzieci i teraz te 4 nowe maluszki musimy zaadoptowac :-D
mamy tez 2 ksiazki dmuchane, jedna po francusku druga po polsku jak juz aneta zauwazyla na zdj moj m sie nia zaczytuje :-) szczegolnie fajnie mu wychodzi , prrrsycepa

reklama
My tez mamy dwie ksiazeczki dmuchane i piszczcace :-Djedna po polsku a jedna niemiecka...
A kaczuszke mamy jedna to trzeba do pary jeszcze kupic :tak:i hipopotana mamy tez do kapileli :tak:

Musze kupic kombinezon bo ponoc maja lada dzien zimne dni nastac brrrrrrrrrr
ja chce lato i Niksuia w samych body.

mktosia ja tez kiedys gryzak ugotowalam i w koszu wyladowal...a zabaweczki fajne,krzeselko tez rewelka i Nelci sie podoba a to najwazniejsze:tak:a my ksiazeczki jeszcze n ie mamy bubuuuu...
pysia no labedz niczego sobie,ja chce chyba konika-standardowo albo sama nie wiem...
a wy dziewczeta oprocz kombinezonikow macie tez zimowe kurtezcki? tak sobie pomyslalam ze kombinezon to dobry na spacer,ale na zakupki czy do auta to za cieply i trudno zdjac jak dzidzia zasnie...my w sobote kurtkowe zakupy i spiworek do spacerowki nco by nozie nie zmarzly...

Szmina, ten łabędź jest tak do roku, no może trochę dłużej, potem na 100% bedzie konik:-D:-), bo też tradycyjna jestem, ale nie mogłam się oprzeć, a jak nie bedzie można na nim jeździć, to się płozy odczepi i pluszak będzie. Ja też musze kupić kurteczkę, bo mam kombinezon taki różowy, a do chrztu potrzebuję coś białego:shocked2:, bo pewnie 27 października znając moje szczęście zimno będzie:dry::dry:, więc kurteczkę kupię białą, bo to lepsze w niektórych przypadkach.

M_ktosiu, te pałeczki są poprostu cudowne... no i inne rzeczy też:tak::-D

Sami, ja musze jeszcze zanim będzie chrzest kupić właśnie krzesełko, żeby nata w nim mogła choć trochę posiedzieć, bo już umie, a kojec to pewnie w grudniu, może na święta... Podoba mi się ten Anety, bo bardzo duży jest...:-p

szminka tez nad tym kombinezonem myslalam- i sobie wyobrazilam jak np czlowiek jezdzi na nartach w spodniach ocieplaczach i schodzi ze stoku do knajpki i siedzi w tym potem to wcale zle mu nie jest.... wiec mysle ze dobrze miec cos takiego, spodnie na szelkach plus kurta :tak:
widzialam dzis dokladnie taki zestawik ale wlasnie kurna nie takie kolor...

No wlasnie M_Ktosiu mi chodzi o taki zestawik o ktorym piszesz spodnie na szelakch i do tego kurteczka :tak:ale jeszccze tu nie widzialam.
Kurteczke mam taka fajna ale rozmiar 86 i jest jeszccze za duza i kombinezon taki granatowy Nikdoem dostal ale mi sie tak srednio podoba i tez jeszccze za duzy troche :tak:

A konika na biegunach to tez chce na roczeka sprawic mojemusynkow podbaja mi sie bardzo :-)

Anetka moglabys wkleic linka tego kojca co kupiliscie - dziekuje :-)

a szwedzi maja te ich losie na biegunach , wyglada to conajmniej komicznie ... no konik i szabelka,,, klasyka dla chlopcow....i zorro... ciekawe za co bedziemy nasze dzieci na bale przebierancow ubierac :-D
jak dobrze pujdzie to neli pierwszy raz moze byc w gymboree na helloween :cool2:

SZMINA - ja wlasnie kupilam i kombinezon i kurteczke....bo stwierdziłam ze np do samochodu lepsza kurtka:tak:
M_KTOSIU - no niby dla chlopcow tez fajne...tylko za kazdym razem jak cos kupuje to wydaje mi sie ze dla dziewczynek wybor jest wiekszy;-)
SAMI - prosze bardzo link
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=245456734
sprawdzalam - cały czas maja je w sprzedazy:tak:

reklama
Do góry