reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

sami to jak wy ten fotelik zamontowaliscie? tylem do kierunku jazdy? przeciez ona maja taka jakby nasadke pod spodem no i nie da sie jej odwrotnie:szok:
Emilka jak narazie jest za malutka do takich fotelikow od 9kg,wypadla by przez te pasy no i jak na moj gust one sie za malo wychylaj do tylu-akurat ten model co ogladalam..

mi sie takie podobaja no i w testach-bardzo dobry!!!

reklama
Szminka ten fotelik jest taki maly i calkiem inny niz ten co na zdjeciu ktore wyslalas jak pstrykne fotke to wam pokaze.
Jest taki bardziej podobny do nosidla i jest w pozycji pollezacej.
a ten co ty wyslalas to bardzo mi sie podoba.

Sami, ja bym też kupiła taki, jak Twój, bo mi zależy na tym, żeby dziecko w nim w pozycji półleżącej było, bo tak wygodniej i spac można, tym bardziej, że nata juz się wagowo kwalifikuje na większy (tak za 2 tygodnie chcieliśmy zmienić, akurat wtedy 9kg osiągnie, jak dobrze pójdzie :tak::-D;-))a siedzieć pewnie jeszcze nie potrafi, więc bym się martwiła o jej kręgosłup.

Koral, ja mam cos z tej samej serii "Zachować wspomnienia" - ramka + fotka + odcisk stópki - fajna rzecz.

A my dziś poczyniłyśmy pewne zakupki, ale nie ubranka itp., ale zabawki. A oto nasze zdobycze.

maskotka - pszczółka:
288z047.jpg

Kolejna kaczuszka do wanny oraz piłeczka brzęcząca
o69q2d.jpg

Maskotki - na palce, są dopiero od 3 roku życia, dlatego nata będzie się bawić nimi pod kontrolą, a własciwie, ja urządzę jej miniteatrzyk :tak::-D;-):
w20jys.jpg

A to kupiliśmy na allegro, prezent na Dzień dziecka, ale dopiero teraz będzie w użyciu :tak::-D;-), bo Nata juz siada. Ten łabędź jest odkręcany od biegunów, wiec jakby co, to można z niego maskotkę zwykłą zrobić.
3531eaa.jpg

PYSIU - fajne te pacynki..... a łabędź po prostu extra.....:tak:
A kaczorka do kąpieli mamy identycznego:-) - codzienny towarzysz Kubali w wannie:-D

reklama
aneta no problem...tak probowalam zainstalowac to krzeselko jeszcze raz w aucie ale chyba nie rozumiem waszych instrukcji, ja to wg obrazkow na foteluku robilam :dry:, w koncu z powodu przyktotkiego pasa posluzylam sie drugim co jest akurat obok dla srodkowego pasazera :dry:

a tu wklejam wam to moje znalezne wystawkowe krzeselko do karmienia, wraz z zawartoscia :cool2:

pysia labadz fajowy, mi sie ogromnie podobaja takie owieczki na biegunach co ogladalam...:blink:

Do góry