reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Żelka mogę spakować każdą, w pakowaniu mam wprawę, gorzej z wypakowywaniem :-)

Patrzyłam, że te podkłady rossmannowe są droższe niż te seni soft. Ale może faktycznie znajdę jakieś inne ;-)

reklama
Ja też muszę pampy upolować, bo tylko jedna pakę do szpitala mam. Tak samo linomag :/ a nigdzie w sklepie na półce go nie widzę :/

Na pewno 2 będą potrzebne, pytanie kiedy. Ja mam tylko paczkę do szpitala, też muszę dokupić, a jak nie to mąż będzie biegał po :-D

Elutka, jenn - te podkłady z rossmanna z tego co pamiętam za czasów młodego są takie małe, tzn. mniejsze niż 60x90 a np. w moim szpitalu jest wymóg, że podkład na łóżku musi mieć rozmiar 60x90 właśnie. także sprawdź to sobie wcześniej. chyba, że TY dla dzidziusia już chcesz kupić ;-)

kupiłam dzis w aptece te mydło w płynie z nanosrebrem. nie kupuję do intymnej ani szarego tym razem. zabieram do szpitala tantum rosa i wlasnie to mydełko. mam nadzieję, że sie sprawdzi ;-)

Sprzedalam wozek po corce jedo fyn a wiec siadam do neta i kupuje maxi cosi mure:) Oboje z M jestesmy zakochani w naszej spacerowie trojkolowej Hauck i chcialam kupic identyczny z gondolą ale są tylko na piankowych kolach a my takich nie chcemy bo na naszym zadupiu muszą byc pompowane:/

reklama
Do góry