reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi mi z om wychodzi dokładnie 1 stycznia, jak mówiłam poloznej, to ona stwierdziła, że om jest niewiarygodnie, bo może być cykl dłuższy a więc owulacja później. No ale z om i ostatniego usg wychodzi sama data wiec bez przesady, oni tu w ogóle wymyślaja. Najlepsza była moja mama jak zaczęła mi liczyć to jej wychodził 16 grudnia nie wiem skąd:p

reklama
Dagi w necie są kalkulatory gdzie piszesz datę ostatniej miesiączki i długość cyklu i pokazuje ci nawet od kiefy do kiedy mogłaś zajść potencjalnie i mnie się zgadza co do joty bo wiem kiedy miałam owulacje (wtedy zawsze czuje się do du.py) i w tych kalkulatorach tak mi pokazuje jak ja zaobserwowalam

UGdybyś widziała jakie one mi rzeczy wypisuje na fb....albo w widomosciach. Ostatnio mi powiedziała, że jak w pl wiadomościach będą mówili o kobiecie która w centrum handlowym zaczepia małe dzieci to będzie o niej...ja nie wiem co ona bierze albo pije ale musi być dobre.....
Doggi ja to wiem....daj spokój moja owulacja dawała mi tak popalic, że co do dnia wiedziałam kiedy jest bo mnie tak bolało prawy jajnik jak bym miała atak wyrostka którego nie mam :p kalkulatorki mam obyczaje również. Teraz to już tak blisko ze czy urodze 1 czy 8 czy nawet tydzień później to i tak będzie w terminie wiec luz

Ostatnia edycja:
Dagi masz dobre nastawienie ;) dla mnie urodzenie dzień po terminie to już klęska narodowa :p bo mam już serdecznie dość a jakbym miała przenosić jak Ole to w depresję wpadnę jsk nic

u mnie to są mega rozbieżności - z OM - 20.01 z pierwszego USG - 6 tydzień to mi 2.02 wyszedł a z kolejnych usg już wychodziła końcówka stycznia. Tak że ja spodziewam się Tymka pod koniec stycznia i mam nadzieje, że się nie będzie spieszył ;)

To mi te pierwsze usg wszystkie fo 10tc wychodziły kropka w kropkę tak jak wg owulacji czyli ten 14.01 wiec daty jestem pewna na kiefy przypada tylko potem młody wystrzelił i prawie 2tyg większy :p

reklama
Do góry