reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Gochson z niecierpliwością wszystkie tylko na to czekamy :-)

Ja nawet nie wiem jaki termin z usg wychodzi, bo mój gin sugeruje się jedynie tym OM chyba, dlatego nawet nie wspomina o innej dacie.
Dzisiaj muszę sobie podkłady poporodowe na łóżko kupić, kurcze nigdzie w takich drogeriach nie ma, więc chyba jedynie apteka zostaje. Dodatkowo uzupełniam swoją kosmetyczkę do szpitala. Także ja właściwie w gotowości będę pełnej, ale ja tak już mam. Jak gdzieś wyjeżdżam, to już jestem na baczność 2 godziny przed wyjazdem :-) Mnie szybko ogarnia tzw reisefieber ;-)
Teraz dodatkowo dochodzi fakt, że już mam dosyć bycia w ciąży.. Więc czynnik motywujący na maksa.

reklama
U mnie też termin OM i termin początkowych USG się pokrywał na 15.01.

Doggi- ja też chyba sobie w łeb strzele jak przenosze. Dla mnie ta wizja gorsza niż sam poród :p

jenn zawsze możesz sobie kupić w Rossmannie takie: 464_01_5704.jpgto są niby do przewijania, ale funkcję ochronną tak samo spełniają :)

Załączniki

• 464_01_5704.jpg
    464_01_5704.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 37
Kupiłam wczoraj w Biedrze te chisteczki z pudelkiem.
No i Lovelle wiec jakis zapas juz mam.
Teraz kusze jeszcze jakies pampki dokupic, bo mam tylko jedna paczke tych najmniejszych

ja kupiłam paczkę Pampers 1 i paczkę Tesco loves baby 1 i te drugie są mniejsze,a poza tym cenową wychodzą drożej za sztukę :-p nie jest to duża różnica ale jest :laugh2:

reklama
Ja zapas płynów jeszcze mam bo lovela do białego, kolorów plus płyn do płukania tak z 2/3 butli i dokupiłam taki sam zestaw z białego jelenia także na jakiś czas wystarczy. Z pampków mam jedną paczkę bella happy także też muszę jeszcze upolować:)

Do góry