reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Gochson z niecierpliwością wszystkie tylko na to czekamy :-)

Ja nawet nie wiem jaki termin z usg wychodzi, bo mój gin sugeruje się jedynie tym OM chyba, dlatego nawet nie wspomina o innej dacie.
Dzisiaj muszę sobie podkłady poporodowe na łóżko kupić, kurcze nigdzie w takich drogeriach nie ma, więc chyba jedynie apteka zostaje. Dodatkowo uzupełniam swoją kosmetyczkę do szpitala. Także ja właściwie w gotowości będę pełnej, ale ja tak już mam. Jak gdzieś wyjeżdżam, to już jestem na baczność 2 godziny przed wyjazdem :-) Mnie szybko ogarnia tzw reisefieber ;-)
Teraz dodatkowo dochodzi fakt, że już mam dosyć bycia w ciąży.. Więc czynnik motywujący na maksa.

reklama
U mnie też termin OM i termin początkowych USG się pokrywał na 15.01.

Doggi- ja też chyba sobie w łeb strzele jak przenosze. Dla mnie ta wizja gorsza niż sam poród :p

jenn zawsze możesz sobie kupić w Rossmannie takie: 464_01_5704.jpgto są niby do przewijania, ale funkcję ochronną tak samo spełniają :)

Załączniki

• 464_01_5704.jpg
    464_01_5704.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 39
Kupiłam wczoraj w Biedrze te chisteczki z pudelkiem.
No i Lovelle wiec jakis zapas juz mam.
Teraz kusze jeszcze jakies pampki dokupic, bo mam tylko jedna paczke tych najmniejszych

ja kupiłam paczkę Pampers 1 i paczkę Tesco loves baby 1 i te drugie są mniejsze,a poza tym cenową wychodzą drożej za sztukę :-p nie jest to duża różnica ale jest :laugh2:

reklama
Ja zapas płynów jeszcze mam bo lovela do białego, kolorów plus płyn do płukania tak z 2/3 butli i dokupiłam taki sam zestaw z białego jelenia także na jakiś czas wystarczy. Z pampków mam jedną paczkę bella happy także też muszę jeszcze upolować:)

Do góry