reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi te staniki do karmienia czy normalne?
Sliczne :-)
Oooo doczytalam
Kurde piekne :-D
Musze sie wybrac :p

Chociaz najpierw chyba kupie normalny a taki konkret sliczny itp to kupke sobie po porkdzie jak juz cyce sie unormuja z rozmiarem :p

Agulqa_b są super naprawdę, i niby teraz są dobre ale jak tak sprawdzałam to spokojnie jeszcze upchne tam cyca a cyca mój mąż zachwycony tymi stanikami bardzo mu się podobają :D

ja poprzednim razem ... i szczerze nie polecam ... bo sie rozwalił po pierwszym, czy drugim praniu, a kosztował trochę. A przy moim nawale mlecznym to ja staniki prałam codziennie, bo wkładki pieluchy i wiadra nie wyrabiały :rofl2:

szkoda, bo w sumie 30 zł/szt. wychodzi w tym dwupaku. tzn. 40 zł, ale ja mam jeszcze jakiś tam 25% rabat do wykorzystania.

reklama
u mnie łóżeczko już stoi ;) tylko materaca nie odpakowywałam żeby się nie kurzył. Oprócz łóżeczka mam jeszcze taki koszyk:
cda4c3cf4766b898510f96a6e650f31c.jpg

Załączniki

• cda4c3cf4766b898510f96a6e650f31c.jpg
    cda4c3cf4766b898510f96a6e650f31c.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Do góry