reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Elutka przy starszaku lepiej bez bujania jasne, bo jak ruchliwy starszaku się bujne raz a porządnie to różnie może się skończyć. Ja w kolysce mam blokadę bujania. A właśnie pisalam, że te bujajace nogi są też takie, może albo masz sztywne normalne albo możesz je odwrócić i są bujane. Ja np kolyske mam na sztywnych nogach a sama kołyska się buja. Staniki do karmienia tez mam z h&m, póki co chodzę w normalnym tylko większym :o cycem mogła bym zabić jak to mówi mój T

reklama
Masło kakaowe ziaji zakupione, kąpiel zrobiona, nogi wysmarowane.. czyli małe spa domowe. ;-)
Oczywiście nie mogłam się powstrzymać i kupiłam 5-cio pack body 68 ach.. :-)

Elutka ja teraz tez szalałam, moja mama szalała, moja teściowa a teraz już nic nie kupuje a jeśli już to większe, bo ostatnio się przeraziłam jak ostatnio to wszystko układałam w komodzie i przy okazji z ciekawości liczyłam. Doszłam do wniosku i przyznałam się sama przed sobą ze normalna nie jestem....

Dagi no właśnie. .ja prawie ryczalam jak wyjmowalam bety z kartonów. ..nie wiedziałam od czego zacząć. Teraz jak tylko młody będzie wzrastać będę się pozbywać. Trzeciego póki co nie planuję :-D

Ja właśnie na 68 body nie miałam w ogóle, także chociaż 5 sztuk jest. Ze śpiochów to ciężko stwierdzić, bo na niektórych nie mam rozmiaru także będę na bieżąco dopasowywać ;-)

reklama
Do góry