reklama
dagi27
Fanka BB :)
Mamie juz dałam za zadanie kupienie tych bodziakow. Żelka wybacz, ale one są takie piękne, że nie umiałam się oprzeć. Moja Zoska tez dostała prezent od Taty-Mikolaja. Pierwszy butki dla malej damy oczywiście dla większej malej damy. Ze tez mi takich nie chciał kupić
dagi27
No ja juz tez większe kupuje. O małych juz nawet nie myślę. Bo mam dużo. Byłam dziś w hamie u mnie ale nie mieli tych bodziakow. Dlatego mamę zaangażowałam. Mała coś dziś nie spokojna....tak przed chwila się wiercila, że myślałam, że mi bokiem wyskoczy, idę się położyć to u może ona trochę pośpi. Dobranoc. Spokojnej nocy.
Ostatnia edycja:
jenn200818
Na wątku styczniowym wyrzuciłam całą gorycz, więc tutaj pozytywy ;-) Materacyk wydaje mi się super, mam kokosowo-gryczanowy jestem ciekawa jak się sprawdzi. Korci mnie trochę żeby to całe łóżeczko tak na fest przygotować bo mam do niego wszystko, no ale z drugiej strony się jeszcze zakurzy i co? Wczoraj wstawiłam jeszcze jedno pranie dla małego, czeka mnie tylko ostatnie z ręcznikami jasnymi i prześcieradłem. No i muszę się pochwalić bo kupiłam okazyjnie laktator ten który polecałyście Canpol elektryczny i to w dodatku babka z Poznania go sprzedawała, jest nowy bo kupiła go w razie czego no i się nie przydał. I dzięki dodatkowemu kuponowi allegro, które kocham zapłaciłam za niego 115 zł.. a chciałam ten zakup odłożyć na później :-)
Marcioszek
Jenn- gratuluję udanych zakupów. Mam tak samo jak Ty, też już bym chętnie przygotowała całe łóżeczko. Tłumaczę sobie, że zostało jeszcze 6 tygodni więc tylko nie potrzebnie by się kurzyło.
ja mam tak samo z łóżeczkiem, tzn. nawet mnie nie kusi, bo ja jestem przewrażliwiona na punkcie kurzu. a w sypialni jakby nie było dość dużo go jest, bo chcąc nie chcąc jest schowany w pościeli, kołdrach itp.
jeszcze jest czas na rozłożenie łóżeczka-w sumie to kwestia kilku godz.
jeszcze jest czas na rozłożenie łóżeczka-w sumie to kwestia kilku godz.
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja się zastanawiam czy brać już łóżeczko od koleżanki czy póki co będę korzystać tylko z kołyski...