reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Mamie juz dałam za zadanie kupienie tych bodziakow. Żelka wybacz, ale one są takie piękne, że nie umiałam się oprzeć. Moja Zoska tez dostała prezent od Taty-Mikolaja. Pierwszy butki dla malej damy oczywiście dla większej malej damy. Ze tez mi takich nie chciał kupić:(

Dagi luzik, fajnie ze się spodobały :D.
Ja kupuje większe ciuszki już. Znaczy mycha jest na 68, a panterka na 62 ... ale chętnie kupiłbym 68 :p była jeszcze czaderska zebra ... naprawdę mega, ale w moim sklepie został tylko roz. 50 :/

No ja juz tez większe kupuje. O małych juz nawet nie myślę. Bo mam dużo. Byłam dziś w hamie u mnie ale nie mieli tych bodziakow. Dlatego mamę zaangażowałam. Mała coś dziś nie spokojna....tak przed chwila się wiercila, że myślałam, że mi bokiem wyskoczy, idę się położyć to u może ona trochę pośpi. Dobranoc. Spokojnej nocy.

Ostatnia edycja:
Na wątku styczniowym wyrzuciłam całą gorycz, więc tutaj pozytywy ;-) Materacyk wydaje mi się super, mam kokosowo-gryczanowy jestem ciekawa jak się sprawdzi. Korci mnie trochę żeby to całe łóżeczko tak na fest przygotować bo mam do niego wszystko, no ale z drugiej strony się jeszcze zakurzy i co? Wczoraj wstawiłam jeszcze jedno pranie dla małego, czeka mnie tylko ostatnie z ręcznikami jasnymi i prześcieradłem. No i muszę się pochwalić bo kupiłam okazyjnie laktator ten który polecałyście Canpol elektryczny i to w dodatku babka z Poznania go sprzedawała, jest nowy bo kupiła go w razie czego no i się nie przydał. I dzięki dodatkowemu kuponowi allegro, które kocham zapłaciłam za niego 115 zł.. a chciałam ten zakup odłożyć na później :-)

Jenn- gratuluję udanych zakupów. Mam tak samo jak Ty, też już bym chętnie przygotowała całe łóżeczko. Tłumaczę sobie, że zostało jeszcze 6 tygodni więc tylko nie potrzebnie by się kurzyło.

ja mam tak samo z łóżeczkiem, tzn. nawet mnie nie kusi, bo ja jestem przewrażliwiona na punkcie kurzu. a w sypialni jakby nie było dość dużo go jest, bo chcąc nie chcąc jest schowany w pościeli, kołdrach itp.
jeszcze jest czas na rozłożenie łóżeczka-w sumie to kwestia kilku godz. :)

reklama
Do góry