reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jenn szary jest mój dla dziewczynki :D
Nasza Maja będzie się takim wozić.
Tak jak Alecta napisała do różowego kocyka. Te kropeczki na gondoli szarego to są takie błyszczące - nie wiem Jenn czy widzialas na żywo? Mi się takie bardziej dziewczęce wydały.

reklama
Mi też szary bardziej dla dziewczynki się wydaje przez te kropki, ale w pierwszym biały spód mi się nie podoba. Za to zestawienie kolorów dla chłopca w sam raz :-)

ja myslę też nad dwoma kolorami i się zdecydować nie mogę.

pink.jpgblack.jpg
jakoś wybitnie za różowym nie jestem, ale ten czarny mimo, że sam w sobie bardzo mi się podoba jakoś taki mi sie smutny wydaje :/ no i widziałam zużyty trochę wyglądał okropnie :p

Załączniki

• pink.jpg
    pink.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 32
  • black.jpg
    black.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 33
jenn, widziałam oba na żywo, bo akurat te dwa kolory były w sklepie. dla mnie ten z żółtym :-D:-D (zobacz sobie na ich stronie) ;-). a z tych oba dla chłopca ok.

Żelka, ja zdecydowałam się na joolza, bo:
1. tańszy
2. tańsze akcesoria
3. po kilku porównaniach na żywo bardziej mi się podoba
ale jest ciut cięższy-tragedii nie ma, ale jednak.
w każdym razie biorę earth kolor papuga. bo zastanawiałam się jeszcze nad studio kolor gris, ale jednak parrot bardziej mi leży ;-)

Zelka- to poszalalas z wyprawka :D

Agulqa- u nad też zostawia np.u sąsiadki jak nas nie ma i nie muszę nigdzie jeździć

Sprite- ja mam od niego i są... Normalne, nie jak szaliki???

jezyk, ale ona miał kilka do wyboru. ja wziełam takie co za 5 szt. zapłaciłam jakieś 7 zł z groszami. więc chyba te najtańsze. i uwierz, że są jak szalik. po przeprasowaniu odrobinę lepsze, ale jednak BAAAARDZO wąskie ;-);-)

Żelka, dla mnie czarny ;-). ale jak myslałam nad buga, to w katalogu zaznaczyłam sobie z tej wersji z 2014 roku z kremowym kolorem, tj. czarny, na czarnym stelażu + kremowa budka.

Zelka ja bym brala drugi, wkladke kolorowa sobie wlozysz do wozka i bedzie superrrrrr. Ja wlasnie mam w planie czarny tym razem kupic i mieszac wkladkami kolorowymi. Poprzednio mialam kolorowy wozek i pod koniec mi zbrzydl juz :p

reklama
ta kremowa jest prawie biała więc odpada .. właśnie ja myślę też nad zygzakami, zadzwonie spytam się o dostępność. Sprite dla mnie waga i kompaktowość to podstawa, a te 2kg joolza to dużo, jak będę musiała wtryniać wózek do rodziców na 3/4 piętro. Bo ja po porodach robię sobie spacero-maratony po 6-7 km w jedną stronę z maluchem :-D

z resztą budka w buga to mały problem, zarypie kase mężowi z konta i kupie sobie jakaś na zmiane :p

jeżyk, jak pomyślę że z synkiem na tym etapie ciąży to już pokoik był w sumie gotowy na przyjęcie malucha ... tak teraz ja nie wiem na co czekam :p

Do góry