reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada gratki suszary!

Doggi mi tez ryba w czym bede rodzic i jak wyglądac:)

Agulqa mylam z plynie do naczyc bialy jelen - wszystkie gary nim myje:)

Ja mialam wkladki Nuk i rewelka! Teraz kupil Avent bo tansze-zobaczymy:)

reklama
Doggi ja ogólnie za j&j też nie przepadam. .przereklamowamy jak dla mnie a Nuka uwielbiam :-) te wkładki kupiłam chyba po 15 za 2 opakowania w każdym 36szt także cena dobra.
Białego Jelenia też bardzo lubię chociaż takue mydło w płynie z pompką słabo się pieni

ja nie wiem. brałam pierwsze lepsze w dobrej cenie i jakoś mi przypasowały (w pierwszej ciąży). dlatego teraz też je kupiłam, bo wiem, że dla mnie były ok. ale widzę, że dużo osób johnsona używa ;-)

Ja mam wkładki Canpol, bo mi zostały jeszcze z poprzedniego karmienia i NUK od siostry bo jej te z kolei zostały;-) Sama miałam tylko te z Canpol, bo dostałam od koleżanki 3 duże opakowania, bo wygrała je i nie używała. Jak laktacja się ustabilizowała to już nie potrzebowałam.

Ogólnie brakuje mi jeszcze pieluch i mogę pakować torbę do szpitala:-D

Elutka mydlo tak ale plyn do garow Bialy Jelen ma super:) Uzywam juz 2,5r.i nie zamienie-no chyba ze przestaną produkowac;p

Dostalam dzis od kolezanki reklamowke ciuchow. Jeszcze tylko krem do pupy i wyprawke mam zakonczoną:) No jeszcze tylko musze wsio wyprac.

Kasiek to muszę spróbować :-) kuzynka używa i faktycznie jest zadowolona ;-) ja teraz używam zwykle fairy i jest też fajniasty

reklama
Do góry