reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
To mi bardzo gestnieja ale jeszcze bardziej się przytluszczaja normalnie to co dwa trzy dni myje a teraz rano umyje a wieczorem juz tłuste :/

Ja używam revlon colorstay na zmianę z bourjois healthy mix, kiedyś używałam m.in. bb ale straszne ślady zostawia na ciuchach. .
Mi włosy zaczęły strasznie wypadać 3msc po urodzeniu. ..masakra! Owszem, brałam dalej witaminy te ci e ciąży ale to bardziej przez to że karmilam. Z tego co wiem to te osłabione muszą po prostu wypaść i żaden wynalazek nic nie pomoże. .tak mi tez mówiła fryzjerka

to mi się w ciąży mniej przetłuszczają ,tak to myłam co drugi dzień,a teraz mogę nie myć 3 dni i jest nieźle ;-)
a po porodzie tak gdzieś miesiąc bardzo zaczęły mi włosy wypadać,teraz mam długie,mocne i lśniące :-D

ja w tej ciąży też jakoś normalnie. ani nie tłuste, ani szczególnie gęste.
w pierwszej ciąży bardziej działały na mnie hormony. cycki jak balony, włosy gęste i lśniące, syfy na ryju. teraz nic. prawie jak zawsze-tylko cycki większe, ale bez szału (dla mnie i tak wielkie:-D).

Co do podkładów to ja długo miałam Astor anti stres & lift, bardzo mi pasował, ale przestali produkować. Dziady. Teraz mam Astor perfect stay. Zostałam przy marce, bo nie chciało mi się odcienia dopasowywać od początku. Kosmetykom Oriflame i Avon jakoś nie mogę zaufać. Nie wiem czemu.

A co do włosów, to muszą wypaść po ciąży i już. W ciąży proces wypadania jest zatrzymany więc potem wydaje się ich być dużo. Ja mam podobnie jak Doggi, mam teraz aż za dużo, ale w sumie długie więc jest fajnie. Nie narzekam.

reklama
Ja głowę myję tylko we wtorki i soboty, na studiach co 2 dni, ale właśnie strasznie mi się przetłuszczały, więc w ciąży i po porodzie się katowałam, myłam tylko 2 razy w tygodniu i przestały się przetłuszczać ;-)

Po porodzie wpadałam w panikę, że wyłysieję, normalnie garściami rwałam włosy i teraz pewnie będzie to samo, bo przez 8 miesięcy nie wypadają mi prawie wcale...

A podkładu nie używam od liceum :-D
Jedynie na dyskoteki, a tak to czasem kremu BB :-D

Do góry