reklama
Polecam pieluchy od tego sprzedawcy.
Zobacz ofertę: Pieluchy pieluszki flanelowe - atrakcyjne wzory
Pieluchy pieluszki flanelowe - atrakcyjne wzory (4639865604) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zobacz ofertę: Pieluchy pieluszki flanelowe - atrakcyjne wzory
Pieluchy pieluszki flanelowe - atrakcyjne wzory (4639865604) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Bada ja nie wiem co oni porobili z tymi poieluchami ale są tragiczne! Szukałam długo takich dobrych tetrowych jak miałam przy oli a to co teraz oferują to kuźwa można przez nie patrzeć, cienkie i ze słabym splotem. Ja je wszystkie po praniu wyprasowalam i prawie wróciło do rozmiaru ale badziewie straszne!
AZA ja też tetry kupowałam u tego co Alecta tylko miesiąc wcześniej gdzieś i dno... Bo reszta wszystko super
AZA ja też tetry kupowałam u tego co Alecta tylko miesiąc wcześniej gdzieś i dno... Bo reszta wszystko super
bada m.
Fanka BB :)
też się łudzę,że jak przeprasuje to się trochę"naprawią";-),ale teraz chyba trzeba 5 zł dać za pieluchę żeby względna była,a kiedyś tetra to tetra była jak piszesz
kasiekz
Ja kupilam w Askocie po 2.80-2.90zl za szt.i są OK. Takie same jak dwa lata temu przy mlodej
bada m.
moje też po 2 zł były ,a później skok był na 3,8 te niby lepsze ale trudno,więcej tetry nie zamierzam kupować,a później będą do okien i innych porzadków
reklama