reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Ja wlasnie tez musze te z lidla przetestowac ale mam tam nie po drodze :-)

Sprite a do czego te dzwoneczki potrzebowalas?
A zapach to pol biedy :-) najczescie uzywa sie ich do du.pci :p

reklama
Elutka, teraz już sama nie wiem, czy my mówimy o tych samych. takie opakowanie bardzo fioletowe z jakimiś kolorowymi dodatkami chyba. aż jutro w lidlu sprawdzę.

alecta, mam 500m do lidla, chcesz coś?

agulqa, mobil nad łóżeczko dla maluszka - takie coś ala karuzelka ;-)

wczoraj przyszła paczka-tetry,Folia do fotelika (nie mam budki),osłonki na piersi,prześcieradło do kołyski,sól fizjologiczna i od razu te pieluchy do pralki,a miałam tam juz białe do przeprania Gniewkowe i wyciągam te pieluchy i koszmar jakiś,***** takie kupiłam,że nie dość,że się zbiegły (na 40 stopni) to jeszcze prawie przezroczyste:-( dobrze,że one tylko do takiego wytarcia,podłożenia bo są koszmarne :-pzakup stulecia

Aza- lozeczko zwykle szczebelkowe, ale podczytujac Was zdecydowalam się na materac Kołos gryka czy jak to tam. W komplecie pościel i wypełnienie i wszystko. Nie ukrywam że cena miała znaczenie. Usiade po śniadaniu na laptopa to wrzuce link bo z tel.nie umiem???

Ja bralam tetry białe i kolorowe z tego linku co Alecta dawała i są ok. Przyszły mi wszystkie rzeczy od niego no i nie mogę narzekać, jest to, co chciałam.

Spiworek super, wanienka jak wanienka i reczniczek do tego. Czekam jeszcze na lozeczko.

reklama
Do góry