reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja mam 6 białych i 3 kolorowe. Z chłopakami miałam jeszcze mniej. No ale jak pisaalam moi w ogóle nie ulewali, ładnie bekali i.... Starszy morde darl a młodszy szedł grzecznie spać. Teraz im się pizmienialo :p

Fajna ta butelka Tommy teppee.

to moi obydwaj ulewali,ale Antek bardzo,aż chlustał,później się okazało,że alergik
a darli się obydwoje:baffled: mieli kolki i nie "lubieli" spać,może to trzecie sie nad matka zlituje,a jak nie to przynajmniej wprawiona jestem :-D

Ł ponoc ryja darl jak go czyms smarowali lub ubierali. A jak wystawili ryja na dwor to od razu spal.
Ja za to bylam kochana, zadnych dziwnych scen poza uwaga skarpetkami i rajstopami i butami
Jak czulam jakies szwy na palcach u stop to kur.wicy dostawalam
A buty jak tylko lekko dotykaly to byl bunt i wolalam na boso chodzic
Nie dalam sobie zalzoyc
No i jak poszlam do przedszkola to tam aniol a w domu rogi rosly :p

Jezyk ola bekała jak stary a i tak ulewała :/ ale nigdy nie zapomnę pierwszego ulania, w domu pierwszego dnia dałam jej cyca (to był ostatni raz) i po jakimś czasie ulała a tam mleczko i krwi od chu.ja. Ja od razu trzeźwe myślenie i patrze na suty a z nich krew cieknie na wkładkę wiec juz wiedziałam skąd to, ale Tomek... Myślałam że zemdleje, rozplacze się i kit wie co jeszcze krzyk, dramat, co robić, wiec ja byłam "opanowany ojciec" a T "rozhisteryzowana matka" :p ale fakt faktem straszne to było, ta wyrzygana krew :(

własnie kurier przywiózł mi laktator Canpol :happy: jak G nie będzie chciał cycka to mu nie daruje i będzie pił moje mleko z butli,chociaz 6 miesięcy,bo chłopcy byli krótko karmieni,więc moze teraz sie uda ;-)

Bada jaki zamowilas? Ja zamówiłam easystart elektryczny wydaje się być fajny :p
Stachu id początku będzie z butli moje mleko pił, nie pozwolę by znów dziecko tak mi cycki zmasakrowalo że zamiast mleka leciała krew ciurkiem ;(

No właśnie ja go kupiłam bo w necie naczytalam się wiele dobrych opini i w rankingu jakimś miał 4te miejsce bo pierwsze dwa madeli za prawie 500zl potem avent za 350zl i potem był właśnie ten a on max 150zl czy nawet mniej i pisali ze porównywalny z tymi drogimi. Jestem ciekawa jak się sprawi u mnie :)

reklama
Do góry