reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jeżyk hehe oj tam oj tam takimi nowinami trzeba się dzielić, bo mi też życie uratowały, bo nie wiem skąd bym nagle wytrzepała 700 zł na te wszystkie pierd.ółki co teraz zamówiłam i jeszcze na pozostałe rzeczy, które zostały do kupienia.
W sumie najwięcej kosztowało łóżeczko, leżaczek i fotelik wiadomo, ale jak zliczyć wszystko co już mam + to co jeszcze muszę kupić czyli pościel, ubranka i kosmetyki to musiałabym chyba pod latarnie iść żeby tak za gotówkę kupić albo Ł musiałby non stop na służbie być, a w domu wcale.

reklama
Jezyk jasne ze tak.
Mi zostaly takie rzeczy co mam nadzieje ze ok 300zl lacznoe wyjdzoe
W tym miesiacu chcialabym chociaz czesc kupic
Zobaczymy bo Ł mial wczoraj klienta to moze wpadnie jakas kaska, ok 100zl ale zawsze cos

Alecta ja zaproponowalam ł zeby poszedl pod latarnie bo mi sie nie oplaca
Ponoc w inie laski za loda biora 5zl
To ile bym sie musiala namachac zeby zarobic :p

Ja jak liczyłam ostatnio to jeszcze jakieś 500 zł potrzebujemy.
Szukałam na allegro używanych ubranek żeby wyszło taniej, ale niektóre mają ceny jak za nowe albo ktoś wystawia np tylko 2 pajace i nie opłaca mi się brać rzeczy od kilku sprzedawców gdzie przesyłki wyjdą mi drożej niż ciuszki :-/

Jutro muszę zrobić większe zakupy na weekend więc podjadę sobie do tego lumpka.
Co prawda dostawa była dzisiaj, ale może co nie co jutro znajdę.

Alecta ja tez jutro planuje lumoka, mzoe bedaie ten kombimezonik co go ogladalam ;-) a jak nie to trudno :p no i jutro chyba 20zl za kg wiec moze cos znajde na poprawe humoru ;-)

Kurcze u mnie najgorzej, że ja mieszkam na samych obrzeżach miasta i nie mam po co do "centrum" jeździć za bardzo nie mam po co więc dużo mnie omija.
Może od razu do Rossmana podjadę i kupię kosmetyki dla Lilci :-)

Alecta ja w ogole do ina nie jezdze jak nie musze :-D a nie musze :p w pon jedynie do gina, ale w pon w tym lumpie jest 60zl za kg to dziekuje
Ty na obrzezach a ja 15km od miasta to dopiero...
Zawsze pisze cala liste typu biedra, rosman lump i inne
Inaczej sie nie oplaca

Heh ja tak mam z Rzeszowem.
Jak w zeszlym roku jeździłam do szkoły to było spoko, bo sobie dużo pozalatwialam, a teraz w sumie nie mam po co jechać.

Laski, obłęd...

WP_20141120_002.jpg

ale patrzcie jakie perełki znalazłam u babci :-D
to są MOJE ubranka :-D:-D moje moje własne :-D

(było ich więcej, ale od razu do kontenera na odzież wyrzuciłam, bo 28 lat zrobiło swoje z materiałem;-);-))

WP_20141120_003.jpg

to wszystko jest wełny, czy czegoś wełno podobnego :rofl2:

co do sokowirówki to ja mam taką samą albo bardzo podobną do tej od Doggi (tzn. moja mama ją ma, ale w razie potrzeby pożyczam, bo u mnie już miejsca nie ma na dodatkowe sprzęty).

Załączniki

• WP_20141120_002.jpg
    WP_20141120_002.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 51
  • WP_20141120_003.jpg
    WP_20141120_003.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry