reklama
jenn200818
Fanka BB :)
A jaki ten kombinezon masz? ;-)
jenn200818
A za ile chcesz sprzedać bo potrzebowałabym chyba jeden taki?
agulqa_b
Ja w pokoiku dalej mam balagan
Musze poprac raz jeszcze ubranka robsona i w trakcie prasowania zobaczyc czego ile w jakim rozmiarze jest
Mam nadzieje ze starczy
Na pokoik nie mam weny
Chociaz tata ł dais wraca i chyba az do stycznia bedzie to moze go poprosze by mlodemu na sciane las namalowal?;-)
Elutka no no dzidziusiowo w tej szafce ;-)
Musze poprac raz jeszcze ubranka robsona i w trakcie prasowania zobaczyc czego ile w jakim rozmiarze jest
Mam nadzieje ze starczy
Na pokoik nie mam weny
Chociaz tata ł dais wraca i chyba az do stycznia bedzie to moze go poprosze by mlodemu na sciane las namalowal?;-)
Elutka no no dzidziusiowo w tej szafce ;-)
agulqa_b
Elutka lepiej chyba upychac niz miec problem ze brakuje
Ja tez mam ta sokowirówke co LayDeek wstawiła i Azlecta ma chyba. Sokowirówka Zelmer Julita 377 (ZJE0800S) niska cena i opinie klientów Sklep OleOle Jak ktos nie chce miec wielkiego kombajnu z milionem czesci to ta jest super. Moim zdaniem super wyciska i otwor tez nie jest jakos super maly.
Ja też ostatnio pomyślałam o sokowirówce, w sumie może sobie zażyczę na prezent pod choinkę. Mówicie że ta Jowita Zelmera jest dobra?Ubranka też mam poukładane ale niestety niepoprawne wiec po praniu będę jeszcze raz układać.
My zastanawiamy się nad kwestią kąpania, znaleźliśmy coś takiego:
OK BABY Wanienka Onda Evolution +Stelaż Uchwyt (4689019524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sporo to kosztuje a chyba wygodne, mój M bardzo wysoki i przy kąpaniu musiałby chyba klęczeć nad wanną...Jak myślicie?
My zastanawiamy się nad kwestią kąpania, znaleźliśmy coś takiego:
OK BABY Wanienka Onda Evolution +Stelaż Uchwyt (4689019524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sporo to kosztuje a chyba wygodne, mój M bardzo wysoki i przy kąpaniu musiałby chyba klęczeć nad wanną...Jak myślicie?
reklama
bada m.
ja swego czasu też szukałam sokowirówki i jednak lepiej kupić droższą,albo silniejszą taką jak np. ma Doggi minimum 800 w ,bo te po 500 w mają problemy z twardymi owocami i warzywami ale to moje zdanie