reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Susel ja i tak biore pod uwage kleczenie. I planuje malego kapac w wanience poki nie zacznie siedziec a pozniejcw wannie wiec dla mnie to bylaby strata kasy

reklama
Agulqa masz rację, ale z drugiej strony Lubię mieć wszystko pod ręką a tak to będą po dwa rzędy i gorszy dostęp do tuch ciuszków z tyłu. .
My jednak stojaka pod wanienke nie kupujemy chyba tylko będziemy kąpać w wanience wsadzonej do brodzika.

My jutro jedziemy odebrać nakladke przewijakowa do regału także jak ją zamontujemy zobaczę ile miejsca się zrobi. Też właśnie rzeczy typu bodziaki, śpiochy itp chce mieć na tum regale u góry coby pod ręką były.

My zastanawiamy się nad tym wiaderkiem do kąpieli, też nie ukrywam dlatego, że zajmuje malutko miejsca i potem może służyć jako kosz na zabawki :)

Ja muszę do bratowej zadzwonić czy ma jeszcze to wiaderko do kąpieli i zapytać czy mi pożyczy.
Jenn z tego co widziałam to to wiaderko raczej średnio na zabawki się nadaje zresztą trochę drogi pojemnik ;-)

No laski możecie być ze mnie dumne. Dzięki allegro mam już prawie wszystko. Brakuje mi płynu do kąpieli, oliwki i pampersow, ale to kupię w styczniu. No i oczywiście brakuje ciuszkow ale to mi nie spędza snu z powiek, będę owijac w pieluchy bo zamowilam :D
Poza tym po moich marudzeniach i smutnych oczach mąż stwierdził że jak sie mały urodzi i dostaniemy kasę to kupimy ten wózek co sobie wybrslam. Ma świetna spacerowke plus gondola plus fotelik. No kocham mojego chłopa. :D

Alecta- ciebie będę wielbic do końca zycia że o tych ratach napisalas :)

Ja zamowilam wanienke, jak patrzę ba to wiaderko to mi kompletnie nie odpowiada.

Ostatnia edycja:
Jezyk to mowisz ze wrzucilas wszystko w koszyk i raty?;-)
Tez myslalam o tym ale jednoglosnie z ł stwierdzilismy ze nie podolamy z kolejnym miesiecznym zobowiazaniem i musimy po trochu kupowac
A ze kasy brak poki co to zakupy w miejscu stoja ;-)

reklama
Wrzucilam. Łatwiej mi będzie płacić po 50 zł.co miesiąc niż wydać nawet jednorazowo 200 zł, nie mówiąc o 500 zł. A nie mam już czasu żeby kupować co miesiąc male rzeczy.

Do góry