reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
wczoraj zrobiłam ostatnie zamówienie na allegro i powiedziałam,że to już koniec do Piotrka,no oprócz Pampersów,bo to wiadomo na bierząco ,ale nie uwierzył :-D bo ja zawsze jeszcze coś wymyślę,ale jak na razie to chyba mam już wszystko ,a licytuje jeszcze laktator elektryczny,ale pewnie nie wygram

moi obaj mieli po 59 cm,pierwszy 3800 drugi 3500 i spokojnie nosili rozmiar 56 przez 3 tygodnie ;-)

Doggi, mam tak samo z wózkiem + fotelik (bo to z jednego sklepu). męczy mnie to już :confused::baffled::baffled:

jedziemy zaraz do babci zrobić rewolucję ciuszkową :-D

U mnie pierwsza tura w miarę poukladana na półce. .jeszcze zostały polspiochy, czapeczki, rajtki, kombinezony. .

Załączniki

• 1416473353635.jpg
    1416473353635.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 41
Mi został tylko wózek. Wydaje mi się że już wszystko mam.
Doggi - jak masz wybrany wózek to tylko klikniesz w styczniu i już przyjedzie. Przy 1 córce kupiłam wózek dopiero jak się urodziła. Na początku i tak spacerki nie wchodzą w grę.

Doggi racja mogłabyś już kupować ;-) ale czasami tak jest,że weny brak

Elutka dobra robota :happy2: u mnie już wszystko w komodzie tylko jeszcze rożki,pieluch tetrowe i pościel nie wyprasowane

A ja mam pytanko o zakup sokowirówki/wyciskarki ... chcę sobie kupić i co lepiej ? na co zwracać uwagę ? no i chce się zamknąć w 150zł ... posiada ktoś i podpowie ? ;-)

Femme, ja pozyczylam od ciotki. Sokowirówka zelmer Jowita bodajże. Sprawdza się. Jabłek nie muszę obierać tylko dziele na ósemki i oczyszczam z pestek i ze środka. Marchewkę obieram. Raz dwa robi soczek. Tylko zmywanie masakra. Tyle tych części.

reklama
Nie podam Ci konkretnej firmy ani modelu ale przy zakupie zwracaj uwagę jak duży ma wlot na owoce. Te nowe mają duży wlot i możesz wrzucać do nich owoce w całości. Oszczędzasz dużo czasu. Ja mam mały i nawet małe jabłko muszę kroić.

Do góry