reklama
bada m.
Fanka BB :)
wczoraj zrobiłam ostatnie zamówienie na allegro i powiedziałam,że to już koniec do Piotrka,no oprócz Pampersów,bo to wiadomo na bierząco ,ale nie uwierzył bo ja zawsze jeszcze coś wymyślę,ale jak na razie to chyba mam już wszystko ,a licytuje jeszcze laktator elektryczny,ale pewnie nie wygram
moi obaj mieli po 59 cm,pierwszy 3800 drugi 3500 i spokojnie nosili rozmiar 56 przez 3 tygodnie ;-)
moi obaj mieli po 59 cm,pierwszy 3800 drugi 3500 i spokojnie nosili rozmiar 56 przez 3 tygodnie ;-)
Mi został tylko wózek. Wydaje mi się że już wszystko mam.
Doggi - jak masz wybrany wózek to tylko klikniesz w styczniu i już przyjedzie. Przy 1 córce kupiłam wózek dopiero jak się urodziła. Na początku i tak spacerki nie wchodzą w grę.
Doggi - jak masz wybrany wózek to tylko klikniesz w styczniu i już przyjedzie. Przy 1 córce kupiłam wózek dopiero jak się urodziła. Na początku i tak spacerki nie wchodzą w grę.
bada m.
Fanka BB :)
Doggi racja mogłabyś już kupować ;-) ale czasami tak jest,że weny brak
Elutka dobra robota u mnie już wszystko w komodzie tylko jeszcze rożki,pieluch tetrowe i pościel nie wyprasowane
Elutka dobra robota u mnie już wszystko w komodzie tylko jeszcze rożki,pieluch tetrowe i pościel nie wyprasowane
femme fatal
Mama Ninki :)
A ja mam pytanko o zakup sokowirówki/wyciskarki ... chcę sobie kupić i co lepiej ? na co zwracać uwagę ? no i chce się zamknąć w 150zł ... posiada ktoś i podpowie ? ;-)
Femme, ja pozyczylam od ciotki. Sokowirówka zelmer Jowita bodajże. Sprawdza się. Jabłek nie muszę obierać tylko dziele na ósemki i oczyszczam z pestek i ze środka. Marchewkę obieram. Raz dwa robi soczek. Tylko zmywanie masakra. Tyle tych części.
reklama
Nie podam Ci konkretnej firmy ani modelu ale przy zakupie zwracaj uwagę jak duży ma wlot na owoce. Te nowe mają duży wlot i możesz wrzucać do nich owoce w całości. Oszczędzasz dużo czasu. Ja mam mały i nawet małe jabłko muszę kroić.