reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

LayDeek, a ten kupon z allegro na 30 zł można wykorzystać przy zakupach u kilku sprzedawców? chciałabym zamówić te staniki, ale u tego sprzedawcy nie ma nic więcej, więc dokupiłabym coś na innej aukcji. ale nie wiem, czy tak można, he?

te raty spadły mi z nieba :-D babka mi wózek na allegro wystawi :-D

reklama
U nas ola pościel dostała dopiero jak miała pół roku bo wtedy dopiero zrobiło się zimno (grudzień był wtedy) a tak od końca piź.dziernika spala w takim spiworku ale bez poduszki teraz mam ten klin ale zobaczę czy mi się przyda czy nie

ja też będę miała pościel od początku :happy: i przy starszakach tez miałam,czymś trzeba zapełnić to wielkie łóżeczko ;-) ja podusię mam bardzo płaską i używałam od początku

Ja też mam pościel bo ... nie mogłam się oprzeć :-)
Dodatkowo wczoraj zamówiliśmy wózek - Carera będzie nasza.
Poprosiliśmy, żeby do odbioru była po świętach, bo na razie nie mamy miejsca na wózek. U mamy już nie mamy miejsca. A u nas jest jeszcze taki bajzel, że też nie ma miejsca :tak:
A i tak musieliśmy gdzieś umieścić nosidełko, bo też wczoraj kupiliśmy. Chciałam zabrać razem z wózkiem, ale ponieważ producent zmienił trochę kolorystykę i były dwa ostatnie w kolorze jaki chciałam, to wzięliśmy od razu.
Nosidełko miało być Maxi cosi Cabriofix ale w końcu jest Kiddy Evolution pro 2. Ma więcej gwiazdek w testach a to dla nas ważne. I dodatkowo fajną funkcję "spłycania" nosidełka (tzw. funkcja leżenia) gdy fotelik jest zamocowany na wózku.

Więc ogólnie jesteśmy troch spłukani ale w sumie zadowoleni.
Na szczęście moi rodzice i rodzice M. obiecali, że oddadzą nam za wózek i nosidełko więc ta kasa do nas wróci :-D

Załączniki

• Carera-CA-20-1.jpg
    Carera-CA-20-1.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 42
  • fotelik kiddy.jpg
    fotelik kiddy.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 43
kuźwa porwało mi posta przez Ł :p
taaaaak sie rozpisalam, a on mi wylaczyl wtyczke z kontaktu, czego nie widzialam
no i cieszac sie ze lapek dziala pisze pisze pisze a tu nagle czarno.
lapek sie rozladowal

w kazdym razie
yggam super ze kaska do was wroci

laydeek te kupony nie lacza sie, jak mozesz wrzuc linki do sukienki stanikow i koszul nocnych

ja do szpitala biore dwie torby, jedna moja druga malego

za kupony chyba mozna kupowac od roznych sprzedawcow

to tyle co pamietam ;)

aaaaa i posciel bede miala bo kumplel kupi ale z poczatku na noc maly i tak bedzie spal otulony becikiem lub kocykiem
z poduszki faktycznie nie powinno sie na poczatku korzystac

reklama
Do góry