reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Mommy, ja miałam, ale jak juz kiedys pisałam był bardziej do ozdoby, bo jak młody zaczął się kręcić, to zaczęłam go zwijać na noc, bo sie bałam, że się przez niego udusi ;-)

reklama
ja sobie nie wyobrazam nie miec ochraniacza.
jednak nie chcialabym aby mlody walil glowka o szczebelki.
o tyle o ile na poczatku moze nie jest konieczny to jak mlody bedzie sie juz obracal na brzuszek itp to uwazam to za niezbednik ;)

laydeek dzieki za linki

nie każde dziecko obija się głową o szczebelki. młody nie był w ogóle poobijany, a uwierzcie, że do spokojnych dzieci nie należał (on zaczął samodzielnie chodzić jak miał 9 miesięcy). no ale wiadomo, że każde dziecko inne ;-)

Ja nie chciałam żeby zawiewalo na główkę czy oczka, a teraz przy dwójce dzieci w domu które laza w tą i z powrotem to tym bardziej sobie nie wyobrazam nie mieć.

Jezyk u mnie nie ma w sumie jak zawiać. Przód i tył (tzn, tam gdzie główka i nogi) to jest zabudowane, łóżko przy ścianie z jednej strony... Tak tam będzie kimać czy leżeć w dzień tylko czasami. Już sama nie wiem, wszystko chyba przeszukałam i doopa. Ochraniacze na łóżka 60x120 same....

Mommy, to nie kupuj. zawsze możesz dokupić, jeżeli uznasz, że jednak jest Wam potrzebny. ale jeśli bardzo chcesz juz teraz go mieć, to na pewno znajdziesz kogoś na pakamerze, allegro lub blogach mam szyjących - kogoś, kto uszyje Ci ochraniacz na wymiar.

Moje dzieciaki ciągle się obijały heh.
Oni nawet teraz jak śpią to co chwila jebs o ścianę słychać.
Tym razem z ochraniacza rezygnuję, bo będziemy mieć łóżeczko turystyczne, ale gdybym miała drewniane to na.pewno bym kupiła.

reklama
mommy nie wiem czemu, po prostu wydaje mi sie ze tak bedzie bezpieczniej
ale to Twoja decyzja ;)
ja tez mam zabudowane przy glowce i nozkach
ale ochraniach planuje miec

Do góry