reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agula, mam ściągnięta :) 20 zł juz wykorzystałam na lampkę dotykowa :) te 30 tez zamierzam :)

No i d*pa. Kupon jest ważny do 18 listopada. A ja kasy teraz nie mam :( Dopiero 24 bedzie :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ojj... Uwielbiam rzeczy z skip hopa ;-)

Ja do szpitala wezmę chyba torbę małża z siłowni której nie używał. Chociaż dzisiaj ją wyprałam i wydaje mi się za wielka.... No ale póżniej mam swoją z zajęc i moja będzie z kolei za mała. Jak wparuję z jego torbą sportową na porodówkę taką wielką to jak na wariatkę na mnie popatrzą chyba :-D

A do wózka torby nie mam. Chciałam zamówić ale podejrzewam , że by mnie tylko denerwowała dyndając koło nóg...

Z pościelą mam problem. Szukam ładnej (kolorowej, nie szarej, białej itp) w rozmiarach 100x130 z ochraniaczem na szczebelki przystosowanym do łóżka 70x140..... Jak ktokolwiek widzał, wie to podsyłajcie linki bo mnie już głowa od tego boli :-D

MommyTigger w smyku jest mnóstwo tych kompletów pościeli, ale 100x135, tylko te wieloelementowe są dosyć drogie..

Ja nie zamierzam w ogóle pościeli kupować przynajmniej na początku, ochraniacz jedynie do łóżeczka i prześcieradło. Mały będzie spał w śpiworku ;-)

ja na początku też pościeli nie używałam. ale teraz w tym mini łóżeczku była w komplecie taka tycia poduszeczka z poszewką i taka tycia kołderka z poszewką, więc bedziemy używać ;-).

Mommy, nie przejmuj się torbą, bo ja na porodówkę pojechałam z UWAGA!!! 3 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. pamiętam jak dziś, jak kazali mi się przebrać w szlafrok jeszcze na korytarzu przed wejściem do konkretnej sali do porodów, a mąż tylko znosił te torby z bagażnika i dopiero w tej 3 znalazłam szlafrok :-D:-D:-D:-D:-D:-D. fajny ubaw musieli ze mnie mieć :rofl2::rofl2::rofl2:

aż z ciekawości sprawdzę w moich tkmaxach po ile są te torby, bo coś 400 zł podejrzane...

reklama
Ja przy poprzednich porodach miałam taką sportową torbę kupiłam specjalnie ,ale tak śmierdziała taką gumą,że nic nie pomagało,ani pranie ani wietrzenie-koszmar
A teraz biorę walizkę na kułkach,po pierwsze dlatego,że bardzo łatwo coś w niej znaleźć,a po drugie teraz muszę zabrać wszystko dla dziecka i wszystko mi się tam elegancko zmieści :happy:

Ostatnia edycja:
Do góry