reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Tasia, pieluchy tetrowe mam w domu, o soli nie pomyślałam, podpaski faktycznie lepiej sama sobie kupię, na odparzenia mam jakieś próbki, więc najpierw je wypróbuję, dziękuję za podpowiedź :-)
Każda podpowiedź mile widziana :-)

Weszłam na strych przymierzyć kurtki, dopięłam się, ale nie oddychałam, na szczęście przypomniałam sobie o płaszczu, który kiedyś kupiłam za grosze na allegro i okazał się za duży i zostawiłam go, bo może kiedyś się przyda i dziś jak z nieba mi spadł, jest tak duży, że może do końca wytrzyma:-)

reklama
O to widzę poważnie z zakupami nam się na wątku zrobiło.
Ja kupilam na olx taki plaszczyk bombke, myślę że mi starczy. I tak nie zamierzam dużo spacerować zimą:)

goferek - ale super zakupy! aż.. zazdroszczę! :) i.. też kupowałam u tego samego sprzedawcy :D
ja bym dodała do listy jeszcze obcinak do paznokci - u nas nożyczki zupełnie się nie sprawdziły :)

Agulqa_b ja głównie z miotla latam bo na całej chacie parkiet tylko i dzieciów dywan i wszystko miotłą robię żeby nie pozyskiwać tylko te dwa pokoje odkurzaczem. Wiec u nas odkurzacz gadżet zbędny prawie :p bo te dywaniki to był równie dobrze mogła Kaśką Przeleciec

goferek, wow! no to ja naprawdę jestem w czarnej dupie z zakupami :-D

nieobecna, a u nas za to sprawdziły się od urodzenia nożyczki. obcinaczki w ogóle ;-)

ja dzis kupiłam sobie... WYCIERACZKĘ pod drzwi :rofl2::rofl2::rofl2:
ale przy okazji wizyty w tesco udało mi się kupić kilka ciuszków, choć wcale tego nie planowałam. w takiej cenie nie mogłam się oprzeć.każde ubranko/zestaw za 10 zł z groszami, a bodziaki - 2szt. za 12 zł z groszami. ten lumpek, w którym byłam w poniedziałek może się schować! :confused::baffled:

WP_20141023_001.jpg

Załączniki

• WP_20141023_001.jpg
    WP_20141023_001.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry