reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Chęci to może i bym miała, ale ciągle jakieś wydatki wyskakują i w sumie to mnie hamuje.
Ehh w ogóle szkoda gadać... Ogólnie to nienawidzę mojego szefa

reklama
Nulini dlatego nie mam zamiaru wracać do swojej pracy chyba, że szef zmieni mi umowę i nie będzie premii pod stołem tylko na konto.
Teraz jestem w plecy jakieś 600 zł miesięcznie więc trochę się uzbiera tego do mojego powrotu z macierzyńskiego.
Nio, ale kogo to obchodzi.
Jeszcze pewnie będę musiała mu uświadomić, że za niewykorzystany urlop będzie musiał mi zapłacić.
Z tego roku mam 18 dni i całość z przyszłego.

A dobra nie smece już.
Dziś mam ogólnie gorszy dzień więc odezwę się jak mi przejdzie.

Doggi no ciocia zaszalala :-) fajny prezencik. My dzis bylismy w smyku i w tesco i tez mnie nie ruszylo nic by kupic :p mam czas ;-)

Alecta mi za to urlop z tego i przyszlego roku przechodzi. Wiec poxmacierzynskim bede mogla zostac jakis miesiac dluzej w domku z urlopu ;-)

Mamy wybranego pana do remontu. Niestety czas to ok 3tyg, ale wazne ze za pieniadze na ktore jestesmy w stanie sobie pozwolic no i ze juz jest ktos pewny. Liczymy ze od 1 pazdziernika sie wprowadzimy juz do siebie. Prosze o kciuki

A ja już myslalam że z szefową doszlas do porozumienia bo jakaś kasa na urlopie Ci wpłynęła. A Ty jeszcze walczysz! Szok

Wywalczyłam zaległą za 3 miesiące pensję, ale ZUSu jeszcze nie, wysłała druk, ale błędnie wypełniony i tak od 2 miesięcy nie potrafi tego naprawić :wściekła/y:

alecta,
ja o kasę za urlopy nawet nie walczyłam, tzn. niby w zeszłym roku miałam ileś tam urlopu, ale w życiu nie wypełniałam żadnych wniosków, więc oficjalnie nie brałam wolnego... Z tą premią to przekichane :-(

agulqa,
1 października to dobry termin :-D Moje urodziny :-D

Nulini o widzisz! Nam facet powiedzial ze zajmie mu to ok 3tyg. Musze zadzwonic do mamy i zapytac wstepnie czy na poczatku pazdziernika moze wziac chociaz ze 2-3dni wolne by przyjechac mi pomoc posprzatac. Sama sie zajade z 4pokojami, korytarzem, kuchnia, lazienkz itp tym bardziej ze meble,przyjada i wszystko z poznania jeszcze trzeba bedzie rozpakowac

Agulqa- w takim razie kciuki zaciśnięte:)

Nulini- a to franca.

Alecta- oj 600zl to dużo:( ja będę miała o 130 mniej i mnie to martwilo, a co dopiero taka kwota.

reklama
Do góry