reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Unita tata Ł mial miec 3pelne tygodnie wolne i mieli z Ł zrobic wszytko sami ale ze ma raptem niecaly tydzien wolny a w 4pokojach jest co robic to musimy wziac kogos kto zrobi. Chociaz siedzimy i zrywami sami tapety, dokladnie, wygladzamy sciany papierem tak ze majster tylko wejdzie wygipsuje i tyle. Jednak robota jest a ze nam na czasie zalezy to musimy kase wydac...

A to prezencik od cioci Kasi dla Roberta, skatpetki i bodyx2 ;-)

Załączniki

• 1409990915806.jpg
    1409990915806.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 28
  • 1409990952674.jpg
    1409990952674.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Kurcze wiecie co, a ja w ogóle nie mam weny na zakupy.
W pierwszej ciąży na tym etapie miałam już 3/4 wyprawki, a w 30 tygodniu spokojnie spakowałam już torbe do szpitala i sobie leżała i czekała.
Z Tymkiem też już miałam sporo rzeczy jeśli chodzi o body i pajace, wózek był już wybrany (teraz będzie dla Marysi).
Z kolei dla Mańki mam jedno body na długi rękaw i jedne półśpiochy...
Ł ma mi przynieść worki z ciuchami z piwnicy to zobaczę co mam z takich mniejszych chociaż pamiętam, że sporo wydaliśmy.

Ja mialam szal zakupowy przez chwile. Teraz czekam az sie wprowadzimy, zobacze co mam i bede kupowac dalej. Teraz skupiamy sie na remoncie bo to pochlania czas i kase

Ja zakupy dopiero po 30tc robie:)

A zaszlam od razu. Wzielam jedna tabletke anty, ale oswiecilo mnie ze jade do Turcji a wiec mega slonce i alkohol wiec odstawilam na jeden miesiac.Byl jeden sex w weekend majowy. Zapomnielismy o tym. Az pod koniec wypadu do Turcji zaczelo mnie mulic. A tam cygara, driny, skoki do wody z lodzi...bosche! Zupelnie nie myslalam ze moge byc w ciazy.

alecta, witaj w klubie. Dla Tosi już miałam wszystko praktycznie na półmetku, torbę też spakowałam duuuuużo wcześniej, a teraz w ogóle nie czuję weny na zakupy! Nie kupiłam NIC, nawet jak widziałam fajne body czy coś to się odwracałam na pięcie i nawet nie czułam chęci zakupu. Jedynie co, to teraz się intensywnie za wózkiem rozglądam, ale wózki zawsze uwielbiałam oglądać, więc sprawia mi to frajdę.

jeżyk, następna do klubu :-D

kasiekz, ja obie ciąże planowałam i alkohol piłam tylko do tygodnia po owulacji, później już wszystko odstawiałam :-D

ZARAZIŁYŚCIE MNIE TĄ SUSZARKĄ!!!
Aż dzisiaj oglądałam używki, może jak już się ustabilizujemy finansowo, to zaszalejemy ;-)
Na segregację ciuchów (a mam ich TONY po Tosi) nastawiam się na listopad, więc mam kupę czasu :-p

reklama
Agulqa_b ale super komplet!

Alecta mi minął szał miałam ciśnienie ale dałam sobie czas do polowkowego i mi nagle chęci przeszły

Do góry