reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
U mnie włosy od początku ciąży myje mąż :-p od kiedy lekarka zakazała trzymać ręce długo w górze, a ja mam długie, grube i kręcone, takie siano więc u mnie mycie włosów trwa jakieś 10 minut na pewno, jak dobrze idzie. Wchodzimy pod prysznic i dawaj :-p

Ja na studiach myłam co dwa dni, ale po porodzie przestawiłam się na mycie 2 razy w tygodniu. Na początku był koszmar, tłuściochy okropne, ale teraz spokojnie dają radę ;-) Tylko że mam grzywkę, a przy grzywce zawsze szybciej się włosy przetłuszczają od ciągłego "macania" jej :-D

Ponoć natłuszczanie skóry głowy co jakiś czas powoduje, że się włosy mniej przetłuszczają, bo skóra nie jest tak wysuszona... Nie sprawdzałam :p
Nulini, też próbowałam, ale nie dałam rady wytrwać :-D

Emilchen ja jak juz nie daje rady to Ł mi splukuje bo to mnke najbardziej meczy jak jedna reka trzymam prysznic a druga mam wlosy gniesc. Brak mi sil ;-) siano mialam poki nie wyprostowalam keratyna, chociaz pomalu przestaje dzialac i znow sie robi delikatne ;-)

Nulini ja jak mialam grzywke to czesto sama grzywke rano mylam :p z moimi nie da rady tak zrobic max 3dni dam radw jak nigdzie nie wychosze

Ja poki co mam fryzure nijaka. Ale nie trafilam ma fajnego fryzjera co by cos zaproponowal i nie lubie przez to chodzic. Kazdy tnie mnie tak samo czyli nijak

Moje włosy przez obecne upały codziennie nadają się do mycia :-( o grzywce to wolałabym zapomnieć, bo na pewno żadna z niej obecnie ozdoba. Włosy ogólnie nie układają się jak kiedyś, mam z nimi spory problem, dobrze że do pracy aktualnie nie chodzę...

reklama
kasialka, ja właśnie też mam jakieś beznadziejne włosy. prostuje je jak zwykle, ale nie wyglądają jak zawsze. w ogóle brzydka jestem w tej ciąży. muszę w końcu do fryzjera iść na farbowanie :eek:

Do góry