reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nulini trzymam kciuki za szybki przypływ gotówki, żebys mogła poszaleć :-)

Doggi ja tez juz wiele stron z wózkami oglądnęłam i właśnie ta wklejona przez Ciebie Bobowózki ma chyba najwiekszy wybór i dobre ceny.
Cały czas waham się, czy kupić nowy wózek, czy używany. U mnie już nie chodzi o kwestię finansów, ale o to, że uzywany w dobrym stanie naprawdę można trafić. Przeglądajac allegro juz kilka razy widziałam fajne zestawy, ale kupię dopiero w zimie. Na razie boje się. Natomiast namietnie ogladam, porównuje i nadal mam z 5 modeli, które mi sie podobaja. Mąż sie śmieje, ze to żaden problem i jak chcę, to kupi mi wszystkie 5 :-D Ale az tak nie zwariowałam :-)
W końcu na jakis sie zdecyduje.
Ostatnio do moich wózkowych typów dołączył ten (muszę go jeszcze na zywo zobaczyć, bo nie widziałam), ale na zdjeciu fajny:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: BOOK Plus Completo 2014 Modular SYSTEM SL - zestaw (4w1) gondola, spacerówka, fotelik, torba
Szkoda, że nie ma pompowanych kół, ale wiekszość, które mi sie podoba nie ma :-(

Mnie tylko gondola i spacerówka interesują bo fotelik mam niezły :) ale fajny ten co wkleilas jest kilka takich za które dałabym się pociąć ale wybrać trzeba jeden :p

perełka tez mi się podoba ten co wkleiłaś :tak:
mąż mój macał i w sumie najbardziej chce ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: NEO (3w1) spacerowy + gondola SLEEPER + fotelik AIR jest możliwość zamontowania kół pompowanych z tyłu, jest dobrze amortyzowany jak na piankowca no i ma dość duże siedzenie w spacerówce i jednocześnie zajmuje mało miejsca i jest lżejszy od pompowańców. Przednie koła wydają się małe, ale na żywo dramatu nie ma.
Oczywiście bez fotelika bo cały sprzet do 18 kg mamy po starszaku.
Ale do zimy troche czasu jeszcze, po podglądam co będziecie kupować, może akurat znajde coś w bardziej przystępnej cenie :tak:

Żelka, ten co wrzuciłaś też fajnie wygląda :) Dla mnie ma tylko jedno ale - nie ma żadnej podstawki pod nóżki w spacerówce. I gdy dziecko (większe) siedzi, to te nogi mu tak wiszą ;) Jakoś strasznie przewrażliwiona jestem na tym punkcie ;)

Moje dzieci nie tolerowały podstawek pod nóżki :confused::confused: No mimo, że podstawka akuratna to nogi albo w górze, albo wisiały :sorry2:

Niebecna też o tym myślałam, ale mam parasolke maclarena xlr (ogromne siedzisko i podstawka na nogi) po Tymku, więc jak faktycznie bobas już będzie za długi to chyc go w parasole, chociaż Tymol to zawsze sobie nogi na głowe zakladał albo na pałąk, albo wszędzie byle nie na podnóżek :-D

reklama
Do góry