reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

nieobecna swietna ta posciel! Cena tez fajna :)

Ja musze kupic jakas nowa karuzelke bo mielismy jakas tania i byla do kitu. Po wlaczeniu dzialala krotko i zanim mlody zasnal to przestawala grac i byl placz takze teraz chce kupic jakas lepsza uzywana.

Ja kupilam mala parasolke, używke dla starszego bo on to dalej lubi sie powozic no i czasem latwiej mi go opanowac w wozku hehe o taka dokladnie wózek.jpg waży 5,7kg więc dość lekka no i wygodniejsza dla mnie teraz

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Kołysanki-utulanki to u nas przy Antosiu 11 lat temu były rewelacyjne ,a Mikołaj ich nie cierpiał,w ogóle nie lubił wolnych,smutnych piosenek :-D

nieobecna Ciebie Boże wielbimy :-D:-D ja to bym musiała chyba ze śpiewniczka bo to długie - chociaż, że długie to zaleta bo dziecko Ci zdążyło usnąć :-)

Mnie te wszystkie zakupy przerażają z lekka, nie wiem kompletnie nic, nawet nie wiem czy może ktoś mi coś pożyczy więc na razie zaczekamy. A potem sobie wydrukuję cały temat o zakupach bo czytam ale nic nie zapamiętuję, taka to dla mnie czarna magia :baffled:

gosiane a jaki to wózek (firma) dobrze się prezentuje u nas ola do parasolki wpakowala się jak miała roczek i prawie do 2 lat w nim jeździła miała McLarena ale zginął śmiercią tragiczną ;) bo my z ola to hardcorowe podróże tworzylysmy;) ale i tak jak skończyła 2 lata już nie chciała w wózku jeździć no dużą dziewczyna i ona sama idzie ;) a ja w tym wózku to i teraz bym ją woziła tak łatwiej nam było ;)

emilchen ja pamiętam ze jak byłam w ciąży z Olą stworzyłam sobie tabelkę gdzie wpisałam wszystko co potrzebne jest dla maluszka od ciuszków po akcesoria do pielegnacji i wszystko potrzebne dla świeżo upieczonej mamusi ;) oczywiście listę stworzyłam w oparciu o rady doświadczonych mamusiek z forum czerwiec 2011 a wiecie co najgorsze, że muszę znów taka listę stworzyć bo juz nic nie pamiętam ;(((((

Nieobecna z cierpliwoscia masz racje. Po mieszkaniu z nimi bede ostoja spokojj tylko Ł poki co za mame obrywa ;-) ona jest jednym wielkim zabobonem i tu o to chodzi ;-) jedza nie jest, dobra kobieta z niej ale zyla sobie po swojemu to niech nam tez tK pozwoli.

Ojjj bedzie szal. Ł powiedzial ze jak pojdziemy juz na swoje to moge wic gniazdko i kupowac itp a mama mam sie nie martwic :-)

Doggi to jest peg perego pliko mini, teraz mam PP pliko P3 ale teraz wole mniejszy. Jasiek na szvzescie da sie wpakowac do wozka bo na nogach ciezko go czasami opanowac

Moja ma 2 lata i kocha wózek;) Ale na mojej wiosce parasolka odpada, poza tym my co 2 tygodnie w górach więc mam na dużych pompowanych kołach.No i jak jedziemy na cały dzień czy nawet pół dnia na wycieczkę to tylko wózek, bo nie uszłaby tyle, no i śpi tam, bo wciąż ma drzemki po 2-3godz.

Doggi, też właśnie robiłam taką listę, a teraz mnie śmiech pusty ogarnia, jak sobie pisałam "kaftaniki - 5szt." :-D Wczoraj ją odkopałam, pousuwałam to, co mi się kompletnie nie przydało i resztę zostawiam :tak:

Ja listy nie robię :) U mnie to trzeba jakieś kosmetyki (chusteczki, kremik jakiś i ew. płyn do kąpieli) i dużo pieluch :-D No i dla mnie rzeczy do szpitala.

reklama
Do góry