reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa_b no on od dwóch dni ma ten skok rozwojowy ale go na miękko przechodzi w sumie nue chce spać ale nie marudzi tylko Sue rozgląda i chce więcej jeść i pić a tak na miękko z Olka była masacra prxy każdym skoku darła się jakby ją mordowali był to 1-2dni ale dawała nam popalić.
No ha mojego uspokajać nie muszę bo on spokojny generalnie jest naprawdę rzadko płacze, ostatnio juz nawet w kąpieli nie płacze. I teraz puki mały to aż miło go nosić i tulic ale będzie coraz ciężej i jak się przyzwyczai to potem takiego klocka 15kg dźwigać grrr na samą myśl plecy mnie bolą :p

I ja się boję że to taki mój kaprys a nie będę używać, bo zdecydowanie wolę związkiem chodzić tym bardziej latem jak upały są

Doggi dlatego ja kupiłam dla Tymka jakaś tansza chuste elastyczna.
Uzylam ja moze z 5 razy, bo tez jakos wozek wolalam, a teraz jak mam mega wypasny bagaznik, ze wozek wchodzi bez skladania to juz w ogole watpie zebym chusty uzywala.
Pewnie raz kiedy od swieta ja wyjme :p

U nas chusta najlepiej się w wakacje sprawdziła, jak byliśmy nad morzem i do plaży było 1,5km przez las, ale góry-doły, a nie na płasko, z wózkiem bez szans ;-)

Ja sie zapisałam na warsztaty chustowe za tydzień,zabiczymy czy mi sie spodoba.mnie chusta przyda£aby mi siedo chodzenia z Nina do przedszkoa bo tam nie ma podjazdu dla wózków.z Jagodą w chuście byłoby najwygodniej.

Jenn super!

Doggi to super! Robert korrida! Od piatku masakra

Susel ja bym chciala malego w chuste i po szybkie zakupu do osiedlowego sklepu a nie wozek tarmosic z bagaznika, gondole wnosic itp

reklama
Laski w czym przechowujecie mleko? Chciałabym coś w czyn mogę mrozic i coś do trzymania w lodówce ;-) byłabym wdzięczna za link do aukcji czy coś :-D :p

Do góry