reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Hm...do ściany? Nie wiem o co kaman. Chodzi Ci o to na przewijak co wisi?

Bada właśnie dokładnie te same. Chciałam najpierw kupić taki Przybornik do powieszenia na lozeczko ale później znalazłam to i one wręcz do mnie wolaly żebym je kupiła no i jak się oprzeć...no jak;)

Agulaq_b ja to ślepa jestem i czasem nie doczytam także musisz mi wybaczyć;)

Zobaczcie moje lupy i pierwsze buty Zochy jakie dostała od swojego taty (różowe trampki)

Załączniki

• 1418510171728.jpg
    1418510171728.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 44
  • 1418510181906.jpg
    1418510181906.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 44
  • 1418510193995.jpg
    1418510193995.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 1418510203587.jpg
    1418510203587.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dagi super łupy :tak: Widzę, że masz już wszystko dopracowane i zapięte na ostatni guzik:laugh2: Ja jeszcze czekam na ostatnią przesyłkę z Allegro, no i na wózek. Aha, no i tantum rosa z apteki + wanienka do kąpieli.

Juz teraz tak. Wózek poskładany zresztą cała reszta pokoju dla Zochy tez. Ubranka wyprane i wyprasowane. Lozeczko gotowe jeszcze jest kołyska u nas w sypialni. Tantum rosa mama mi przywiezie z pl. Teraz nic tylko rodzic. Ostatnio powiedziałam, że im bliżej terminu to tym mniej się boje, ale chyba cofam te słowa. Co do ubranek i całej wyprawki ja jestem taka podekscytowana, że do tego pokoju wchodzę nawet w nocy jak idę siku. Wejdę na chwile porozgladam się i idę dalej spać. A te ubranka mogła bym oglądać non stop....

reklama
Do góry