reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Hm, miałam zamawiać rzeczy do szpitala przez neta, ale chyba wybiorę się po prostu do Rossmanna itd, nie ma tego aż tyle :-D ew. koszule zamówię, szkoda, że nie ma czegoś u jednego sprzedawcy, a jak jest to słabe lub słabo się opłaca

Kurcxe chyba musze kupic jednak kombinezon dla malego
Chcialam w tym jasnym o ktorym pisalam Wam
Ake on od 6do9 mcy jest wiec mlody sie utopi.
Mam jeszcze jedem od 3 miesiecy ale caly w plamach nie wiem czy zejda
I sama nie wiem co robic
Bleee

Nulini cicho, Stradom to moja dzielnica :p

Megami na Starowislnej 44 tez masz sklep z rzeczami dla dzieci, ja tam ide po pieluchy smoczki i inne duperele

reklama
Do góry