reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

jeżyk, eeee, no coś Ty, w sensie, że ja taka hetera? :-D:-D:-D A tak na serio to po prostu w naszej obecnej sytuacji nie było innego wyjścia, mąż cały czas myśli, że damy radę wszystko kupić, tylko sprowadziłam go na ziemię, że to już 8 miesiąc, a nie mamy KOMPLETNIE NIC i jak nam przyjdzie nagle z dnia na dzień 1000zł wydać to nie wiem skąd...

reklama
Potwierdzam, że medela jest świetna :-) o reszcie się nie wypowiadam, bo nie używałam.
Nulini 30 pieluch?? Sporo ;-)
Ja ostatnio zdobylam paczkę pampkow newborn Belli, dziewczyna oddawala za free :-) na początek jak znalazł :-D
Qrde czytam was i mam wrażenie, że mi brakuje więcej rzeczy niż myślałam. .jeszcze czekam na tą cholerna paczkę wyprawkowa..oczywiście zero informacji wrrr

Elutka, przy Młodej kupiłam na start 20 pieluch i pamiętam, że często brakowało, jak miała okres ulewania i wszystkie albo w praniu, albo schły... Fakt, że do tej pory nam z 10 zostało, ale dla Młodego chcę nowe :-D A mnie się ostatnio za free trafiły wkładki laktacyjne, majtki siateczkowe, podkłady na łóżko i pampersy do pływania - też laska oddawała :-D

dziewczyny,które rodziły niedawno -czy dają jeszcze w szpitalu po porodzie takie pudełko z broszurami i próbkami ? bo ja z tego pudełka miałam własnie sudocrem ;-)

Do mnie dzisiaj mają przyjść paczki z wyprawką z Allegro, nie mogę się już doczekać:-)
Ja tetry przy Ninie miałam z 10 chyba, teściowa gdzieś znalazła takie grubo tkane właśnie, używałam może ze 3... więc teraz reszta będzie jak znalazł. Flanelowych pieluch ze 3 chyba mam i wystarczy.
Jutro planuję skoczyć do Rossmanna bo kosmetyki i to chyba będzie już wszystko:-)

reklama
Łooo, to u nas tetry szły jak woda, Młoda sporo ulewała, poza tym dobre do wszystkiego, nie zapomnę radości mojego taty, bo tetry najlepsze do mycia szyb w samochodzie, od razu mi dwie zwędził :-D

agulqa, ja też się dłuuuugo zbierałam no i dopiero dzisiaj wygrałam negocjacje :-D

Paczki też dostałam w szpitalu, dwie i później co jakiś czas do domu przychodziły próbki obiadków, kaszek, mleka, łyżeczki, etc. :tak:

Do góry