reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

elutka ja wlasnie najpierw tez info nie mialam
dzwonilam i nie odbierali
na maila odpisali ze nie ma i moga wyslac inne lub oddac kase
a chcialam u nich chyba z 5 czy 6 rzeczy kupic
ale olalam za cos takiego
jeszcze mnie potem rozwalil ze mam mu komentarz usunac.
no walniety!!!

reklama
Jezyk ok :-) w poniedziałek pewnie dojdzie to wyślę paczuche :-D
Agulqa ja miałam ten 400 i nie zuzylam także 250 powinno ci wystarczyć, on jest mega gęsty.
Ja też się do tej firmy dodzwonić nie mogłam. .
Qrde czemu nie mogę kuponu pobrać? ? Hmm

agulqa_b ja dużo czytałam o butelkach i odpowiednich smoczkach, dobre są te które są ciężkie do ssania, wymagające dla dziecka. A co do sudocremu to moje położne odradzają, mówią, że to jest za silny krem tak naprawdę i najlepszy jest alantan.. A sudocrem to ponoć na geriatrii używają. Też wspominały o dobrym kremie nawilżającym, natłuszczającym Aquastop ;-)

Jenn każdy ma inną opinię ma dany temat i na każdą pupę działa dobrze inny krem :-) sudocremu używa się przy odlezynach itp tak samo jak linomagu zielonego, ale w małych ilościach nie zaszkodzi dziecku. Poza tym jak nic się z pupa nie dzieje to nie trzeba używać nic :-)

My uzyealismy sydocremu przy dwójce. Dla nas rewelacja. Nigdy żadne nie było odparzpne. Oczywiście trzeba go używać w rozsadnych ilościach.
Tak naprawdę dziecko samo sobie wybierze jaka butelka czy smoczek mu pasuje. Przekonacie się :D

jenn u nas polozna polecala sudocrem, bephanten czy jakos tak i krem na odparzenia z nivea
mama miala sudocrem przy mlodym i wszystko ok bylo
poza tym teraz te sudocremy maja troszke inny sklad i wlasnie jest latwiejszy do rozprowadzenia itp
wiem bo porownywalysmy z laskami na szkole rodzenia ;)
co do butelek to wlasnie wiem ze takie
tylko skad mam wiedziec jaka taka jest :D
na tym lovi jest napisane aktywne ssanie ale ile w tym prawdy nie wiem

elutka czasem sie cos zacina
teraz do pobrania jest tylko ten na zabawki

Sudocrem to ja mam jeszcze po Młodej :-D:-D:-D

Wczoraj mi przyszły butelki LOVI, jedna duża i jedna mała + zapas smoczków, po dwa +0mcy i dwa +3mce.

A poza tym nadal z zakupami jestem w ciemnej dupie, bo nie mam za co kupować, więc przestaję wchodzić na ten wątek, bo się tylko wkur.wiam...

reklama
Do góry