reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
bada jesli bede zamawiala w tym sklepie to sie zdecyduje na nie
ale wlasnie nie wiem bo kurcze hmm
jakos malo rzeczy mi sie tam wydaje
chcialam smoczki wziac jeszcze ale jest napisane ze kolor losowo wybierany
a jak mi przysla rozowe smoczki dla Roberta?:p

Ja też właśnie pozamawiałam na allegro rzeczy, jeszcze zaraz jedziemy kupić fotelik samochodowy i chyba mam wszystko. Jeszcze kilka ubranek ale to jutro może od koleżanki uda się odkupić.
Zamówiłam praktycznie to co Wy pisałyście w wątku o wyprawce, butelkę na razie mała avent- nie wiem czy będzie potrzebna, jeden smoczek uspokajający, przewijak na komodę, rożek, prześcieradła i trochę podkładów itp. Zamówiłam też katarek bo do tej pory nie miałam.
Zostały jeszcze tylko chusteczki mokre w rosmannie i rzeczy do kąpieli:-)

Agulqa a co to jest? To ta rurka do tyłka?
Jeśli tak to ja tego nie używałam chociaż Nikola miała straszne kolki.
Tymek z kolei nie miał kolek wcale

reklama
Agulqa- tak jak pisalam butelek nie uzywalismy, ale zawsze jedna była w domu. Teraz też kupilam tommee teepee bo tak ładnie laski o nich pisały :D

Do góry