reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Dzisiaj w lumpie upolowałam takie welurowe pajace po 6 zł/szt
DSC_0365.jpg

I w Textil Market pajace i body :)

DSC_0368.jpg
DSC_0369.jpg

Teraz Lilka przynajmniej pierwszego dnia naga nie będzie;-)

Załączniki

• DSC_0365.jpg
    DSC_0365.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_0368.jpg
    DSC_0368.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_0369.jpg
    DSC_0369.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
alecta ja od zadan specjalnych mam Ł :p

wrzucilam do koszyka w blizejciebie.pl rzeczy za 118,17zł
a tam w sumie tylko: pieluchy, purelan, sudocrem, bella mamma (2,97zł wiec grzech nie wziać ;) ), krem na pogodę i te butelki lovi.
Ł sie chyba przeżegna jak to zobaczy :D

jesli dzis to zakupie to bedzie mi brakowalo jeszcze:
wanienki, termometru, nozyczek, smoczkow, szczotki do wlosow (grzebyk tez kupowac?), odsysacza do nosa, 10 pieluch tetrowych, ze 3 flanelowych, reczniczka kapielowego, plynu do kapieli, wacikow/gazikow, oliwki, chusteczek, dla mnie stanika, gaci jednorazowych i to chyba tyle ;)

Agulqa właśnie miałam pisać o tym koszyku, ale widzę że już ogarnelas ;-)
My odebralismy dziś nakladke na regał także przewijak gotowy :-)
Nam brakuje rzeczy kąpielowych tzn ręcznika i płynu, pampkow, pieluch tetrowych a tak to chyba wszystko jest. ..choć znając życie wyjdzie w praniu.
Ja bardzo lubię Nuk'a rzeczy, smoczki mają fajny, anatomiczny kształt i wizualnie mi się bardzo podobają:-)
Wqrzylam się trochę, bo we wtorek zamówiłam trochę rzeczy u jednego sprzedawcy i cisza do tej pory. ..jak zadzwoniłam to łaskawie mnie poinformowali, że czegoś tam nie ma i będzie dopiero w poniedziałek. .nosz..q.wa mogliby chociaż maila wysłać, , że będzie poślizg

Załączniki

• 1416578903785.jpg
    1416578903785.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
elutka wlasnie raz tak mialam tez na allegro z tymi poscielami co dla nas chcialam
i co łaskawie mi pan powiedzial ze moze beda moze nie
wiec chcialam zwrot kasy
walnelam negatywa a ten do mnie maial 'czy nie moge zmienic komentarza bo oni sa w porzadku. przeciez mogliby mi wyslac zupelnie inny wzor nic nie mowiac'
no h im w d ;p

laydeek juz dzis widzialam i wspominalam
szkoda ze nie na wszystko :(

ja chyba go wykorzystalam juz na materacyk
pozniej wskoczylo na odziez, ale nie mialam kasy
a zabawek nie potrzebuje

edit
laski, sudocrem 250g starczy czy 400 brac?

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa bezczelny typ...każda szanująca się firma powinna informować mim zdaniem..ja te rzeczy zamawialam z takiej dosyć dużej by się wydawało a tu taka akcja wrr

Do góry