reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
alecta ja od zadan specjalnych mam Ł
wrzucilam do koszyka w blizejciebie.pl rzeczy za 118,17zł
a tam w sumie tylko: pieluchy, purelan, sudocrem, bella mamma (2,97zł wiec grzech nie wziać ), krem na pogodę i te butelki lovi.
Ł sie chyba przeżegna jak to zobaczy
jesli dzis to zakupie to bedzie mi brakowalo jeszcze:
wanienki, termometru, nozyczek, smoczkow, szczotki do wlosow (grzebyk tez kupowac?), odsysacza do nosa, 10 pieluch tetrowych, ze 3 flanelowych, reczniczka kapielowego, plynu do kapieli, wacikow/gazikow, oliwki, chusteczek, dla mnie stanika, gaci jednorazowych i to chyba tyle
wrzucilam do koszyka w blizejciebie.pl rzeczy za 118,17zł
a tam w sumie tylko: pieluchy, purelan, sudocrem, bella mamma (2,97zł wiec grzech nie wziać ), krem na pogodę i te butelki lovi.
Ł sie chyba przeżegna jak to zobaczy
jesli dzis to zakupie to bedzie mi brakowalo jeszcze:
wanienki, termometru, nozyczek, smoczkow, szczotki do wlosow (grzebyk tez kupowac?), odsysacza do nosa, 10 pieluch tetrowych, ze 3 flanelowych, reczniczka kapielowego, plynu do kapieli, wacikow/gazikow, oliwki, chusteczek, dla mnie stanika, gaci jednorazowych i to chyba tyle
Agulqa właśnie miałam pisać o tym koszyku, ale widzę że już ogarnelas ;-)
My odebralismy dziś nakladke na regał także przewijak gotowy :-)
Nam brakuje rzeczy kąpielowych tzn ręcznika i płynu, pampkow, pieluch tetrowych a tak to chyba wszystko jest. ..choć znając życie wyjdzie w praniu.
Ja bardzo lubię Nuk'a rzeczy, smoczki mają fajny, anatomiczny kształt i wizualnie mi się bardzo podobają:-)
Wqrzylam się trochę, bo we wtorek zamówiłam trochę rzeczy u jednego sprzedawcy i cisza do tej pory. ..jak zadzwoniłam to łaskawie mnie poinformowali, że czegoś tam nie ma i będzie dopiero w poniedziałek. .nosz..q.wa mogliby chociaż maila wysłać, , że będzie poślizg
My odebralismy dziś nakladke na regał także przewijak gotowy :-)
Nam brakuje rzeczy kąpielowych tzn ręcznika i płynu, pampkow, pieluch tetrowych a tak to chyba wszystko jest. ..choć znając życie wyjdzie w praniu.
Ja bardzo lubię Nuk'a rzeczy, smoczki mają fajny, anatomiczny kształt i wizualnie mi się bardzo podobają:-)
Wqrzylam się trochę, bo we wtorek zamówiłam trochę rzeczy u jednego sprzedawcy i cisza do tej pory. ..jak zadzwoniłam to łaskawie mnie poinformowali, że czegoś tam nie ma i będzie dopiero w poniedziałek. .nosz..q.wa mogliby chociaż maila wysłać, , że będzie poślizg
Załączniki
Ostatnia edycja:
agulqa_b
elutka wlasnie raz tak mialam tez na allegro z tymi poscielami co dla nas chcialam
i co łaskawie mi pan powiedzial ze moze beda moze nie
wiec chcialam zwrot kasy
walnelam negatywa a ten do mnie maial 'czy nie moge zmienic komentarza bo oni sa w porzadku. przeciez mogliby mi wyslac zupelnie inny wzor nic nie mowiac'
no h im w d ;p
laydeek juz dzis widzialam i wspominalam
szkoda ze nie na wszystko
i co łaskawie mi pan powiedzial ze moze beda moze nie
wiec chcialam zwrot kasy
walnelam negatywa a ten do mnie maial 'czy nie moge zmienic komentarza bo oni sa w porzadku. przeciez mogliby mi wyslac zupelnie inny wzor nic nie mowiac'
no h im w d ;p
laydeek juz dzis widzialam i wspominalam
szkoda ze nie na wszystko
agulqa_b
ja chyba go wykorzystalam juz na materacyk
pozniej wskoczylo na odziez, ale nie mialam kasy
a zabawek nie potrzebuje
edit
laski, sudocrem 250g starczy czy 400 brac?
pozniej wskoczylo na odziez, ale nie mialam kasy
a zabawek nie potrzebuje
edit
laski, sudocrem 250g starczy czy 400 brac?
Ostatnia edycja:
reklama