reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Kiedyś nie było emolientów i żyjemy;) Ja o ich istnieniu dowiedziałam się dopiero jak młoda dostała skazy i musiałam ją myć w Oilatum - wg mnie rewelacja. Jak już wsio zeszło to wróciłam do mycia mydłem aleppo i nic więcej. Po kąpieli nie kremowałam i do tej pory nie balsamuje, bo młoda nigdy nie chciała:)

Dlatego na początek kupuje Babydreama.
Emolienty wcale nie są konieczne od pierwszych dni życia.
Poza tym większość z nich zawiera PEG.

Karpanna- ja dzieciaki kapalam w nivea baby od pierwszych dni życia. Nigdy nie mieli problemów ze skórą, nigdy nie była przesuszona.

Alecta dobrze ze piszesz :-) w takim razie zaopatrze się w te babydream skoro skład mają dobry :-) po co przepłacać w końcu to skład się liczy najbardziej.
Nie używałam chyba żadnych emolientow najwyżej jak próbki dostałam

Ja emolientow używałam dopiero jak Ola skończyła około 2 miesiące bo miała chwilową atopowa skórę po mamusi tylko jej minęło jsk skończyła roczek i mogła już wszystkiego używać a ja do teraz nie mogę :p

Te rossmanna kosmetyki są super i bardxo lubiłam ich używać!

Tych emolientow teraz tez nie kupuje, jsk będzie potrzeba to T pójdzie i kupi

reklama
Do góry