bada, ja ich używałam bite 3 miesiące!!! już do głowy dostawałam, bo to trzeba było traktować jak butelki (których młody nie tolerował), tj. czyścić, na początku nawet sterylizowałam. no porażka. ale wolałam to niż lament dziecka nad butelką i ściągnie laktatorem lub MM. i udało się! mój przypadek pewnie jest w mniejszości, ale czasami tak się dzieje. po 3 miesiącach sutek tak się wyciągnął, że młody pięknie złapał bez nakładki i już do końca nie było problemu.
reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Elutka no trochę zostało.... Już zaczęłam się denerwować , trzeba chyba się pogonić Dzisiaj zamówię dla siebie rzeczy i patrzę dalej za karuzelkami i matami bo chciałabym z tej samej serii coś kupić. Podoba mi się jedna karuzela ale nie ma ani pozytywki ani projektora, choć projektor mam w głównej lampie.... Już mnie głowa od wszystkiego boli i muszę się wam przyznać, że straciłam zapał do zakupów.... W tamtym miesiącu jak ciuszki kupowałam to jak oszalała a teraz jakoś tak ze mnie "uszło powietrze" i jak się nie ogarnę to za chwilę się obudzę i będę panikować! Najgorsze, że u mnie na miejscu nie ma żadnego większego sklepu :-( Ja te nakładki chyba kupię na wszelki wielki wypadek, jakoś nie widzę małżą kupującego je tym bardziej jak są różne rozmiary
Mommy spokojnie, ja nie mam praktycznie nic
W pierwszej ciąży na tym etapie to ja miałam już torbę spakowaną nawet
Z Tymkiem miałam jakoś już większość rzeczy, a teraz tylko to co mi zostało.
No, ale powiedziałam już sobie, że jak tylko Ł jakaś kasa przyjdzie to od razu przeznaczam do na Lilke i koniec.
Tym bardziej, że w poniedziałek jedzie on na poligon więc zaoszczędzę trochę na jedzeniu, bo dzieciaki wrócą do p-kola i w domu będa jeść głównie kolację, a mi samej nie wiele potrzeba.
W pierwszej ciąży na tym etapie to ja miałam już torbę spakowaną nawet
Z Tymkiem miałam jakoś już większość rzeczy, a teraz tylko to co mi zostało.
No, ale powiedziałam już sobie, że jak tylko Ł jakaś kasa przyjdzie to od razu przeznaczam do na Lilke i koniec.
Tym bardziej, że w poniedziałek jedzie on na poligon więc zaoszczędzę trochę na jedzeniu, bo dzieciaki wrócą do p-kola i w domu będa jeść głównie kolację, a mi samej nie wiele potrzeba.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nakładki miałam, bo mnie Młoda pogryzła do krwi, ale jak się cycki zagoiły, to odstawiłam ;-)
bada m.
ja tam muszę mieć wszystko za wczasu i chyba już po mału zacznę pakować torbę ;-) mojej mamie z młodszym bratem wody odeszły w 34 i 5 i nic nie miała przygotowane właśnie zamówiłam 2 biustonosze do karmienia,takie tanie ,bawełniane jak przyjda to dam znać czy warto było w sumie większość juz mam ,ale najgorsze,ze nie mam ani jednej paczki pampersów,ale co jestem w rossmanie to na nie patrzę zamiast kupić
bada m.
tak Karpanna są od dzisiaj,ale nie ma 1 tylko od 2 :-(za 29,99
MommyTigger
Kurcze, ja 2 mam.. Tzn, wiem , że mama mi kupiła wielki karton i w prezencie przytaśta No ale 1 też trzeba kupić , szkoda ,że ich nie będzie.
No wzięłam się za zakupy.... Zamiast kupic coś potrzebnego z listy to kupiłam.... pompony do zawieszenia na okno Niech mnie ktoś trzepnie żebym się ogarnęła bo jutro 30 tydz. jedziemy
No wzięłam się za zakupy.... Zamiast kupic coś potrzebnego z listy to kupiłam.... pompony do zawieszenia na okno Niech mnie ktoś trzepnie żebym się ogarnęła bo jutro 30 tydz. jedziemy
reklama