reklama
bada m.
Fanka BB :)
mój dla dzieci to by nieba przychylił,a wczoraj w Tesco gdzie spędził najwięcej czasu na dziale z zabawkami,bo Antoś ma urodziny,mikołaj,gwiazdka ,a oprócz naszych jeszcze jest Jaś i Bartek i Alicja
ostatnio zrobił Mikołajkowi stołeczek co by w ganku sobie przysiadał przy ubieraniu butów,to i ja ciężarówka korzystam i jeszcze zamówiłam u niego dwie półki jedną nad łóżeczkiem Gniewka na koszyki z kosmetykami i druga dla Antosia na książki,bo wiecznie czyta i już brak miejsca na te tomy ;-)
ostatnio zrobił Mikołajkowi stołeczek co by w ganku sobie przysiadał przy ubieraniu butów,to i ja ciężarówka korzystam i jeszcze zamówiłam u niego dwie półki jedną nad łóżeczkiem Gniewka na koszyki z kosmetykami i druga dla Antosia na książki,bo wiecznie czyta i już brak miejsca na te tomy ;-)
agulqa_b
Bada hehe jaki ekonomiczny ten Twoja maz ;-)
A moj Ł ma frajde ze cos sam zrobil dla Robsona. Czyt. Zlozyl lozeczko
Bada moj tesciu jest stolarzem. Ale go ciagle nie ma w pl wiec lipa :-(
A moj Ł ma frajde ze cos sam zrobil dla Robsona. Czyt. Zlozyl lozeczko
Bada moj tesciu jest stolarzem. Ale go ciagle nie ma w pl wiec lipa :-(
bada m.
mój zawsze mówi,ze jakby był bogaty to by otworzył taką stolarnie i robił meble,takie pojedyncze egzemplarze ,bo uwielbia dłubać,ciąć itp.,ale to takie hobby raczej,bo nie wiem czy da się z tego żyć,same ostatnio piałyście,że ludzie nie doceniają rękodzieła
ps.mamy już G ;-)
ps.mamy już G ;-)
agulqa_b
Bada to niech malz robi i na allegro wystawia ;-)
bada m.
agulqa co tam allegro na BB by się ogłosił i na pewno by był popyt
reklama
agulqa_b
Bada no jasme ze tak ;-) chyba ze takie styczniowki by go wywalily i zrypaly ze ma reklamy u nich nie robic ;-)