reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Wzielam w te szare sloniki a ta bawelna ma zupelnie inną jakosc. Jest cienka i niegesta. Nie wiem jak to fachowo nazwac;p Wlasnie te koszty przesylki. Pomysle jeszcze bo najwyzej bedzie robil za mate dla mlodego az sie 'rozszarpie'. A jak bede miala przyplyw gotowki to dokupie z tej serii co ma mloda.

Doggi sprzedawca to Olimpia-1982

Dokupilam tez przewijak taki maly cienki zwijany Motherhood zeby miec na narozniku na dole w salonie i z mlodyn na przewijanie na gore nie latac. A jak goscie to do szafki i gotowe...wow a wiec cos ruszylam z zakupami;p

Ostatnia edycja:
Bada szkoda ze nie mam teraz kasy, poprosilabym Cie o wymyslenie jakis dodatkow i dekoracji ;-)

Sa literki Robertowe ;-)

Pierwsza literka jest fioletowa a pomarancz i zielony sa bardzo intensywne. Jak bedzie pokoik gotowy to zrobie fotke aparatem i wrzuce by kolory bylo widzc ;-)

Załączniki

• 1415626804199.jpg
    1415626804199.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulqua slicznie!!!! Ja bym dwustronna tasma przykleila i juz. Zawsze jakis slad na scianie będzie i tak.

Kasiekz kurcze a mialam tez taki kocyk zamawiac... teraz nie wiem sama

Mi przyszly dzisiaj wkladki laktacyjne, lanolina, butelka jedna bo brakowalo i takie duperele. Aha i kupilam jeszcze taki otulacz Woombie ale uzywke bo nowe drogie jak nie wiem.

Agulqa wow, zdolniacha jesteś, profeska literki, też bym chyba przykleiła na ściane, ewentualnie na jakieś szpileczki jeśli te literki nie ciężkie, ale tak czy siak ślad zostanie

reklama
Gosiane no postaram sie znalezc te gabeczki z dwustronna tasma, a jak nie to zwykla tasne dwustronna i juz

Zelka ja szpilke nie da rady do tej sciany ;-) mi nie chodzi o slad na scianie tylko by w miare rowno od sciany odstawaly. A co do prpfeski to zmienilabys zdanie jakbys zobaczyla je z drugiej strony haha ;-)

Nulini ja wczoraj robikam literki, ł wymazywal olowek i zaczal sie panicznie smiac. Wiec pytam o ch mu chodzi a ten do mnie ze robimy Robert a moze to bedzie Gosia ;-) a ja mu na to, ze trudno, zrobi sie nowe albo Gosia bedzie miala Robertowe literki :p

Do góry