reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Megami haha :-D a ti teraz taki maly krasnalek z mala pupcia bedzie ;-)

Jezyk to tak jak moja mama miala przerwe 15lat ;-) ale my z Ł tez planujemy miec jedno dziecko po 30 i z odstepem czasu wiekszym. ;-) zobaczymy jak sie ulozy

Weszlam tu by zapytac o cos i oczywiscie dopadla mnie skleroza ciazowa i nie wiem co chcialam! :-\

Edit
Aaaaa wiem.
Jak myslicie co sie najlepiej sprawdzi do przyczepienia ROBERTOWYCH literek do sciany? Nie chce na wstazeczkach zeby nie robic tyle dziurek bo sciany takie ze pewnie bym musiala kolki wwiercac. Poza tym musza byc przy samej scianie bo filc jest z jednej strony tylko. Myslalam o takich grubszych kosteczkach z tasma dwustronna. Jest cos takiego? Jesli tak to gdzie?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa no ja własnie od razu pomyślałam o takich dwustronnych gąbeczkach samoprzylepnych.
Musiałabyś popatrzyć albo na allegro przy akcesoriach plastycznych albo własnie w takich plastycznych sklepach.

Agulqa to lekkie. Wystarczy wstazeczka przez calosc i tylko dwa male gwozdziki. Nad pierwsza i ostatnia literka?:)

Nie jestem zadowolona z kocyka minky ktory zamowilam. Widac slabą jakosc bawelny to raz a dwa slabosc zszycia. Jak w rekach rozciagne to widze nici a w kocu oryginalnym cory tego nie mam. Byl duzo drozszy ale roznica kolosalna:/ W tym cory bawelna jest solidna, gruba na lata. I wydaje sie cieplejeszy.

Bada dzieki. Akurat nomi jest u nas na wsi, tzn w inie :p moze dzis lub jutro bede a jak nie to na pewno w srode po szkole rodzenia wtedy podjade :-)

Kasiek tylko tu po 1 sciany takie ze nie wiem cxy gwozdzik sie wbije a poza tym z drugiej strony literki uroda nie grzesza bo nie mialam wystarczajaco duzo filcu by obie strony byly ladne, wiec nie moga wisiec tak zeby od sciany odstawac ;-)

reklama
agulqa nie ma za co,my często w Nomi jesteśmy,bo u nas wieczne remonty,przeróbki,ja to uwielbiam -zmiany,zmiany i dekorowanie :tak:;-)

kasiekz ​to odeślij ten kocyk,pewnie masz możliwość,wydrukuj z neta formularz zwrotu i dołącz do paczki,tyle,że będziesz stratna za przesyłki

Do góry