reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Femme do x-landera na pewno Maxi Cosi pasują.

Eh z zakupu mojego fotelika na razie nici, bo Magda gadała ze swoją szwagierką i ona cały komplet chce sprzedać tzn wózek xlandera z fotelikiem i jeszcze czymś tam za 1000zł.
Cena fajna i gdybym nie miała wózka to bym się zastanowiła, ale ja sam fotelik potrzebuje.
Chyba zdecyduję się na fotelik z Fisher Price, który jakiś czas temu na allegro ogladałam.

Ostatnia edycja:
reklama
też mi się wydaje, że maxi cosi będzie pasować.

a ja muszę kupić dwa foteliki... bo młody już 2 kg przekroczył swój fotel 9-18kg. i co z tego, że fotel rekomendowany jest do 4 roku życia skoro on już z niego wyrósł. także zamiast 400zł muszę wydać 800 zł :shocked2:

Femme skoro maxi cosi pasuje to cybex tez. Najlepiej wejdz na strone x-lander i zapytaj sie. Mozliwe ze bedziesz potrzebowala adapterow jakiś.

Femme ja to nie znam sie zupelnie.
Bede uzywala fotelika od wozka. Fakt ze zadna super firma, ani testy itp ale jak mam to nie bede drugiego kupowac no i zawsze wierze ze nic zlego nie stanie sie.

Nulini wy macie mondeo. Nie wiesz gdzie i za ile wylacza mi przednia poduszke powietrzna?

femme czyli masz samą spacerówkę ? to potrzebujesz gondoli i adapterów ,musisz poszukać na olx lub allegro ,ja tez miałam tylko spacerówkę i kupiłam gondolę z adapterami za 150 zł i mam wóz :-)

Nulini- mam tak samo jak Ty, w domu cały czas w luźnych dresach chodzę. Niestety sukienki czy spódnice odpadają bo rajstopy denerwują mnie bardziej niż jakiekolwiek spodnie :-( Dlatego planowałam, kupić ocieplane legginsy w rozmiarze L-XL, mimo że w spodnie M się mieszczę, ale wszystkie są jakieś wąskie w pasie :-(

No właśnie mam tak samo, w M się mieszczę (chociaż już z trudem :wściekła/y:) ale w pasie ciasne... Rajtki na szczęście mniej mnie denerwują, niż spodnie...

agulqa, NIE MAM POJĘCIA! :szok: Nigdy się tematem nie interesowałam... Szkoda, bo w Skodach to się samemu wyłącza :cool:

HURRAAA!!!
Odpada mi zakup butelek, dostałam się do testów LOVI, dostanę dużą i małą butelkę plus komplet smoczków :-D

reklama
Do góry