reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Kupiłam kocyk minky Jeszcze muszę kupić prześcieradło do kompletu szarych słoni
Marcioszek
Dziewczyny gratuluję udanych zakupów.
Agulaqu- pochwal się gdzie kupiłaś ocieplane legginsy? Też się rozglądam za takimi ale wszędzie nie zależnie od rozmiaru są bardzo wąskie w pasie. W ogóle chcę sprzedać moje spodnie z pasem na brzuszek bo jednak się u mnie nie sprawdzają. Tylko brzuch mnie od nich boli mimo, że mam jeszcze luz. Wolę już takie, które mają pas nisko pod brzuszkiem.
Agulaqu- pochwal się gdzie kupiłaś ocieplane legginsy? Też się rozglądam za takimi ale wszędzie nie zależnie od rozmiaru są bardzo wąskie w pasie. W ogóle chcę sprzedać moje spodnie z pasem na brzuszek bo jednak się u mnie nie sprawdzają. Tylko brzuch mnie od nich boli mimo, że mam jeszcze luz. Wolę już takie, które mają pas nisko pod brzuszkiem.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A mnie w ogóle wszystkie spodnie gryzą, mam dwie pary ciążowych, legginsy i masakra, najlepiej się czuję w luźnych, cienkich dresach, a jak tak do miasta wyjść
W sukienkach wyglądam jak buka, spódnic nie mam, więc już mnie szlag trafia...
W sukienkach wyglądam jak buka, spódnic nie mam, więc już mnie szlag trafia...
Marcioszek
Nulini- mam tak samo jak Ty, w domu cały czas w luźnych dresach chodzę. Niestety sukienki czy spódnice odpadają bo rajstopy denerwują mnie bardziej niż jakiekolwiek spodnie :-( Dlatego planowałam, kupić ocieplane legginsy w rozmiarze L-XL, mimo że w spodnie M się mieszczę, ale wszystkie są jakieś wąskie w pasie :-(
agulqa_b
Marcioszek w chinskim centrum handlowym jedne mam takie co wlasnie pod brzuszek, a drugie ze spokojnie moge naciagnac na brzuch mimo ze zadne nie sa ciazowe. I powiem Ci ze mi tez wydawaly sie bardzo male mimo rozmiaru xxxxl w tych chinskich rozmarowka zabojcza ale w sumie jak zalozylam to sa przylegajace ale nigdzie nie cisna wiec jest ok :-)
Nulini ja w sukienki nie wchodze w cyckach i rekach
No i w sumie przydalyby mi sie jakies bluzo tuniki ze dwie takie wlasnke na zimniejsze dni. Bo poki co mam dluzsze bluzki na ramiaczkacj lub krotki
Marcioszek ja ogladalam w inie w jakims stoisku z getrami, bielizna itp legginsy no ale nie byly ocieplane tylko ciut grubszy material i cena 60zl a nie 19 wiec wiec ;-)
Nulini ja w sukienki nie wchodze w cyckach i rekach
No i w sumie przydalyby mi sie jakies bluzo tuniki ze dwie takie wlasnke na zimniejsze dni. Bo poki co mam dluzsze bluzki na ramiaczkacj lub krotki
Marcioszek ja ogladalam w inie w jakims stoisku z getrami, bielizna itp legginsy no ale nie byly ocieplane tylko ciut grubszy material i cena 60zl a nie 19 wiec wiec ;-)
Marcioszek ja kupiłam od tego sprzedawcy dresy i getry i jestem zadowolona nic nie uciska i nie drapie Informacje o Użytkowniku oasiallegro - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Hej mam prośbę
Okazuje się ze ta moja spacerówka to x-lander do którego można dokupić fotelik czy tam gondole i będzie pasować skoro stelaż juz mam to chciałbym poszukać fotelika do niego skoro i tak musze kupić wklejam zdjęcie modelu jaki mam pomoglybyscie mi coś znaleźć? Bo ja kompletnie się na tym nie znam :-/
Okazuje się ze ta moja spacerówka to x-lander do którego można dokupić fotelik czy tam gondole i będzie pasować skoro stelaż juz mam to chciałbym poszukać fotelika do niego skoro i tak musze kupić wklejam zdjęcie modelu jaki mam pomoglybyscie mi coś znaleźć? Bo ja kompletnie się na tym nie znam :-/
Załączniki