reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi mówisz?... to dobrze, to wcale nie będę się rozglądać za szafą
agulqa a łóżeczko w końcu Pino czy o jakim piszesz? Bo my chyba wlasnie Pino o tych wymiarach, goferek pisze, że wygląda solidnie. Komodę jaką macie, skąd?

Ja zas 6mies.pralam w orzechach (antyalergiczne i chyba wychodzą najtaniej). A potem od razu w persil sensitive bo ma pozytywną opinie IMiD. W niczym innym nie schodzily plamy jak juz mloda zaczela jesc:)

Nienawidzę tych orzechów!!!! Trauma z pracy inżynierskiej

Hip hip hurra właśnie kurier przywiózł moją pościel :D tzn stacha :) o matko warto było :D

Ostatnia edycja:
Emilchen pino 70x140. Dzis dostalam smsa ze zostalo lozeczko wyslane woec bedzie niedlugo pewnie :-D juz sie doczekaz nie moge bo chce by Robertowy pokoj wygladal dzidziusiowo jak u doggi ;-) zazdrosc mnie zzera :p
Komode poki co wstawiam swoja z sypialni. Mam jedna szuflade i dwie polki. Poki co mam nadzieje ze starczy a w czasie chcemy kupic meble malemu a komode z powrotem do siebie.

Dzis kupilam sobie dwie pary legginsow ocieplanych, kazde za 19zl :p cieolutkie i milutkie.
No i plyn do prania kolorowych rzeczy "dzidzius". Na noc namocze w odplamiaczy z biedry kolorowe ubranka i te plamy wszystkie co sa. Jutro wyschna a w sobote pojde do tesciowej wstawic kolorowe pranko Robertowe :-)

Edit
Wstawilam pranko Robsonowe, cz 1. Becik i kocyki :p

Ostatnia edycja:
Doggi, ale masz fajnie :tak:. ja muszę czekać do 12.11., bo dopiero wtedy będą dostępne kocyki w kolorze, który mnie interesuje. wtedy też zamówię pościel, bo to od tego samego sprzedawcy.

a płyny do prania Lovella widziałam w rossmannie w cenie 19,99 (z kartą będzie taniej) i w leclerc za 19,99. ale wydaje mi się, że ja już taniej kiedyś kupowałam :baffled:

Ja wlasnie zakupilam w C&A bodziaki cale rozpinane. Bo przy malym bobasie tylko takich uzywam:) Te przez glowe oddalam kolezance bo ona zas takie woli. Jeszcze z dwa pajace, dwa polspiochy i koniec, bo reszta po corci.

reklama
Do góry