reklama
Megami tu masz link do tych włóczek.
Są na prawdę super!
Włóczka Dolphin Baby, 100% poliester *MILA* (4739748577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Są na prawdę super!
Włóczka Dolphin Baby, 100% poliester *MILA* (4739748577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
kasiekz
Fanka BB :)
Ja zas 6mies.pralam w orzechach (antyalergiczne i chyba wychodzą najtaniej). A potem od razu w persil sensitive bo ma pozytywną opinie IMiD. W niczym innym nie schodzily plamy jak juz mloda zaczela jesc
agulqa_b
Emilchen pino 70x140. Dzis dostalam smsa ze zostalo lozeczko wyslane woec bedzie niedlugo pewnie juz sie doczekaz nie moge bo chce by Robertowy pokoj wygladal dzidziusiowo jak u doggi ;-) zazdrosc mnie zzera
Komode poki co wstawiam swoja z sypialni. Mam jedna szuflade i dwie polki. Poki co mam nadzieje ze starczy a w czasie chcemy kupic meble malemu a komode z powrotem do siebie.
Dzis kupilam sobie dwie pary legginsow ocieplanych, kazde za 19zl cieolutkie i milutkie.
No i plyn do prania kolorowych rzeczy "dzidzius". Na noc namocze w odplamiaczy z biedry kolorowe ubranka i te plamy wszystkie co sa. Jutro wyschna a w sobote pojde do tesciowej wstawic kolorowe pranko Robertowe :-)
Edit
Wstawilam pranko Robsonowe, cz 1. Becik i kocyki
Komode poki co wstawiam swoja z sypialni. Mam jedna szuflade i dwie polki. Poki co mam nadzieje ze starczy a w czasie chcemy kupic meble malemu a komode z powrotem do siebie.
Dzis kupilam sobie dwie pary legginsow ocieplanych, kazde za 19zl cieolutkie i milutkie.
No i plyn do prania kolorowych rzeczy "dzidzius". Na noc namocze w odplamiaczy z biedry kolorowe ubranka i te plamy wszystkie co sa. Jutro wyschna a w sobote pojde do tesciowej wstawic kolorowe pranko Robertowe :-)
Edit
Wstawilam pranko Robsonowe, cz 1. Becik i kocyki
Ostatnia edycja:
Doggi, ale masz fajnie . ja muszę czekać do 12.11., bo dopiero wtedy będą dostępne kocyki w kolorze, który mnie interesuje. wtedy też zamówię pościel, bo to od tego samego sprzedawcy.
a płyny do prania Lovella widziałam w rossmannie w cenie 19,99 (z kartą będzie taniej) i w leclerc za 19,99. ale wydaje mi się, że ja już taniej kiedyś kupowałam
a płyny do prania Lovella widziałam w rossmannie w cenie 19,99 (z kartą będzie taniej) i w leclerc za 19,99. ale wydaje mi się, że ja już taniej kiedyś kupowałam
kasiekz
Ja wlasnie zakupilam w C&A bodziaki cale rozpinane. Bo przy malym bobasie tylko takich uzywam Te przez glowe oddalam kolezance bo ona zas takie woli. Jeszcze z dwa pajace, dwa polspiochy i koniec, bo reszta po corci.
reklama