reklama
LayDeek, no to masz juz problem z głowy i faktycznie cena zajebista!
że też ja musiałam sobie taki, a nie inny wózek ubzdurać..
agulqa, też mi się wydaje, że to nie jest dobry pomysł nie mieć gondoli dla niemowlaka. chyba, że na spacery nie będziecie wychodzić (co wydaje mi się średnio zdrowe). ja wiem, że planujesz chustę, ale ja bym nie skreślała gondoli.
że też ja musiałam sobie taki, a nie inny wózek ubzdurać..
agulqa, też mi się wydaje, że to nie jest dobry pomysł nie mieć gondoli dla niemowlaka. chyba, że na spacery nie będziecie wychodzić (co wydaje mi się średnio zdrowe). ja wiem, że planujesz chustę, ale ja bym nie skreślała gondoli.
agulqa_b
Fanka BB :)
Zelka jesli nie kupimy wozka to w ogole go nie bedziemy wozic bo nie bedzie w czym. Fotelik bedzie do samochodu a na spacery bede chodzila majac malucha w chuscie
Elutka ja rozmawialam z kilkoma osobami. Cxesc z nich miala takie zdanie jak Ty. Czesc powiedziala ze przy wiekszym mrozie jak -5 nie powinno sie wychodzkc a przy mniejszym moge w chuscie. Jak znajde gdzids niedroga uzywke to pewnie kupie. Jak nie to nie bedzie wozka i tyle. Bede musiala sobie radzic
Ja koszul nie mam jeszcze
Sprite ja nie skreslam gondoli. Po prostu raczej nie bedzie nas stac na wozek ktory planowalismy kupic a poki co nie znalazlam tez zadnej uzywki godnej uwagi
Elutka ja rozmawialam z kilkoma osobami. Cxesc z nich miala takie zdanie jak Ty. Czesc powiedziala ze przy wiekszym mrozie jak -5 nie powinno sie wychodzkc a przy mniejszym moge w chuscie. Jak znajde gdzids niedroga uzywke to pewnie kupie. Jak nie to nie bedzie wozka i tyle. Bede musiala sobie radzic
Ja koszul nie mam jeszcze
Sprite ja nie skreslam gondoli. Po prostu raczej nie bedzie nas stac na wozek ktory planowalismy kupic a poki co nie znalazlam tez zadnej uzywki godnej uwagi
agulqa ja przy większym mrozie też wychodziłam na spacer, mały był dobrze opatulony i było ok, nie chorował itd zrobisz oczywiście jak uważasz, ale myślę że jakakolwiek gondola by ci się jednak przydała może coś na olx upatrzysz. I powiem Wam, że do wielu rzeczy czasem warto samemu się przekonać i nie sugerować opiniami innych...każdy ma swoje zdanie
reklama