reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Elutka mam tak samo :) Mama mi dala paczkę od bratowej ja patrzę na te ciuszki i malutkie jak na lalkę :) i pomyśleć że ola całkiem niedawno tez taka tycia była a teraz ponad metrowa baba :)

Alecta może zmotywuje cie to ze mi został do kupienia wózek, przewijak i pościel i koniec z tym :D

reklama
Elutka - mi też te wózki się nie podobają bo wyglądają jakby noworodka pakowało się do pieca. ;) Ale oglądałam baby jogger i britax b-dual. Ten pierwszy jest duuuużo większy od p&t i trudno się go prowadzi a ten drugi to istny kombajn. Przy obu tych wózkach gdy jest założona gondola to starsze dziecko dotyka jej głową - zero miejsca. No i britax dodatkowo jest szeroki jak 1,5 normalnego wózka.

Femme - śliczny kombinezon! :)

Doggi - takie malutkie a i tak pewnie nasze dzieciaki będą w nich tonęły! :) Pamiętam jak mój Antek urodził się z 58 cm a wszystkie ubranka na 62 miał ogromne! :)

A ja wczoraj kupiłam wózek :D Nie jest w super stanie.. ale najważniejsze, że mam to z głowy i już się pierze. :)

Alecta - to Cię pewnie nie zmotywuje, ale mi do kupienia została tylko szafa na ubrania, butelki, smoczki, kosmetyki, przewijak i ręczniki. Deski - by Mąż zrobił stojak do kosza mojżesza, a dopiero w ciągu 3 miesięcy po porodzie kupię pościel, poszwy, łóżeczko i materac. I koniec zakupów. ;)

Nieobecna chyba kwestia gustu i wymagań :-) mi się tego baby jogger bardzo fajnie prowadziło ;-)
Mój młody miał niby 58cm a ciuszki na 50 były ok..chyba go źle zmierzyli :-D

Załączniki

• 1413895411212.jpg
    1413895411212.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 34
Też dziś coś ruszyłam w kwestii zakupów - kupiłam w SuperPharm paczkę pampersów :-D:-D:-D

Nigdy nie kupowałam oryginalnych pampków, więc nie wiem, czy 35zł za tą giga pakę (80szt. w rozmiarze "2") to tanio czy nie, ale przynajmniej w szpitalu już będę miała co zakładać :-D

reklama
Do góry