reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi super ze zakup udany
Doggi super, że zakup udany )))
Dziewczyny z Wrocławia i okolic, byłam wczoraj w Bajce i co do cen szału nie ma. Kupiłam w sumie tylko przewijak i majtki jednorazowe oraz podkłady.
Dziewczyny, które myślą nad wózkiem, moja koleżanka pokazała mi fajny wózek, może którejś się spodoba. :3w1 Lupo Alu Baby Design+ADAC CABRIO FIX Maxi Cosi (4638136420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Widziałam go na żywo i wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.
Dziewczyny z Wrocławia i okolic, byłam wczoraj w Bajce i co do cen szału nie ma. Kupiłam w sumie tylko przewijak i majtki jednorazowe oraz podkłady.
Dziewczyny, które myślą nad wózkiem, moja koleżanka pokazała mi fajny wózek, może którejś się spodoba. :3w1 Lupo Alu Baby Design+ADAC CABRIO FIX Maxi Cosi (4638136420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Widziałam go na żywo i wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.
agulqa_b
Fanka BB :)
Sylwi ja za to mam drewniane zewnetrzne. Ale sa dwie pary drzwi. I te od mieszkania sa juz biale. Wiec pasuja do reszty ;-)
Doggi super ze kurier przywiozl i jestes zadowolona :-)
Widze ze u Was wszystkich zakupy pelna para. My stoimy w miejscu.
Emilchen tez bede na tego philipsa z biedry polowac
Laydeek super :-) ciuszkow nigdy za duzo ;-) beda na drugie lub jak mloda wyrosnie to na allegro ;-)
Doggi super ze kurier przywiozl i jestes zadowolona :-)
Widze ze u Was wszystkich zakupy pelna para. My stoimy w miejscu.
Emilchen tez bede na tego philipsa z biedry polowac
Laydeek super :-) ciuszkow nigdy za duzo ;-) beda na drugie lub jak mloda wyrosnie to na allegro ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja właśnie sobie uświadomiłam, że czeka mnie bankructwo!
Przez te 8 godzin pracy w galerii zapewne będę tylko po sklepach latać i kupować, kupować, kupować
Przez te 8 godzin pracy w galerii zapewne będę tylko po sklepach latać i kupować, kupować, kupować
reklama